דרוש מידע גם לכם מרגיש שמוישי יימצא בקרוב? - בואו נעזור לזה לקרות!.

• הוסף לסימניות
חבל ראיתי את הנושא רק עכשיו
אולי אם הייתי רואה לפני הייתי שקבלת את השבת יותר בשמחה כי היה לי מאד קשה להתארגן עם כל הילדים בבית
לצערי אפילו את הנרות בעלי הדליק אני קרסתי למיטה עם סחרחורת רק ב11 בלילה קמתי ועשינו סעודה ובלי הילדים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חבל ראיתי את הנושא רק עכשיו
אולי אם הייתי רואה לפני הייתי שקבלת את השבת יותר בשמחה כי היה לי מאד קשה להתארגן עם כל הילדים בבית
לצערי אפילו את הנרות בעלי הדליק אני קרסתי למיטה עם סחרחורת רק ב11 בלילה קמתי ועשינו סעודה ובלי הילדים
מחשבה טובה הקב''ה מצרפה...

בעז''ה בשבתות הבאות תזכי תמיד לקבל מתוך בריאות ושמחה.
לא סתם מתפללים ''וזכנו לקבל שבתות מתוך רוב שמחה..''

• הוסף לסימניות
ראיתי רק עכשיו,
קיבלתי שבת 10 דק' לפני הזמן אבל לא אמרתי שזה לזכותו, בעז"ה שבת הבאה.
יש לי שאלה: מותר לקבל שבת מוקדם ולהגיד לזכות כמה אנשים? לדוגמא: לזכותו של מוישי (כבר ממש מרגישים אותו כמו אח...) ולרפו"ש...?

• הוסף לסימניות
קיבלתי שבת 10 דק' לפני הזמן אבל לא אמרתי שזה לזכותו, בעז"ה שבת הבאה.
שכבר לא נזדקק בעז"ה,
יש לי שאלה: מותר לקבל שבת מוקדם ולהגיד לזכות כמה אנשים? לדוגמא: לזכותו של מוישי (כבר ממש מרגישים אותו כמו אח...) ולרפו"ש...?
ברור שכן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה