התייעצות גם לכם נימאס מה30 איש בתחבורה הציבורית??

למה לא מכבדת?
אשמח להסבר ואשמיט.
ממש בלי כוונה רעה.
מתנצלת.
לא הגבילו את האנשים שרוצים להגיע לעבודה ,
הגבילו את האנשים שרוצים לנסוע לטיולים.
א. לא מכבדת מכיון שמציגה את כולם כבעלי אינטרסים צרים שלא אכפת להם מהבריאות של המדינה.
אנחנו רוצים להגיע לעבודה, בסדר? זה הכל.
ב. הגבילו את כולם בלי לעשות הפרדה, כך שיוצא שגם אלו שמנסים להגיע לעבודה לא מצליחים.
אם רוצים להגביל רק את האנשים שרוצים לנסוע לטיולים, צריך להשקיע מחשבה איך לעשות את זה בצורה ממוקדת.

לא רוצה להסיט את הנושא, אבל למה את חושבת ככה? המצב לא נהיה גרוע יותר בימים האחרונים.
ההשפעה היא לא מהיום למחר, כידוע, הטווח מתחיל בשבועיים.
הלוואי ואתבדה.

ההשפעה היא לא מהיום למחר, כידוע, הטווח מתחיל בשבועיים.
הלוואי ואתבדה.
מאירועים קודמים התברר שהטווח מתחיל בפחות משבועיים.
אצל רוב החולים התסמינים מופיעים כיומיים עד 5 ימים מההדבקה.

מאירועים קודמים התברר שהטווח מתחיל בפחות משבועיים.
אצל רוב החולים התסמינים מופיעים כיומיים עד 5 ימים מההדבקה.
לא מכירה את זה.
בכל מקרה, עוד לא עברו שבועיים מאז שהסתיימו בתי הספר של החופש הגדול.

ההגבלה היא לטובתנו בלבד
לתגבר הוא אי אפשר מסיבה פשוטה, אם עד עכשיו המשק עבד עם 80000 אוטובוסים, מאיין יביא עכשיו 200000 אוטובוסים.
רק שסומכים על זה שבמצב חירום רק מי שבוער לו יסע בתח"צ.
דא עקא שיש תלונות חוזרות ונשנות מדוע לא הוציאו יותר אוטובוסים מהים...
אף אחד לא שואל למה אין פינת עישון בתוך מחלקת הטיפול נמרץ בבית החולים????
חברים, אם לא הבנתם עד היום, אנחנו במצב הדורש עירנות ותובנה אצל כולם.
החיסרון אינו במערך התח"צ, אלא ברשלנות הגורפת, שאנשים עדיין לא הבינו שחייבים לדלל נסיעות המיותרות!
סופסוף מישהו מדבר לעניין

למרות שאני ממש מרחמת על מי שבאמת נאלץ לנסוע

קחו בחשבון שהמגבלה הגיעה ממשרד הבריאות,
ואנחנו מדברים על משרד התחבורה.

לא ידוע על הרבה סינכרון פה במדינה בין משרדים.... :p

עיין ערך 'אין לימודים במוסדות לימוד' והורים חייבים להמשיך לעבוד....
וכן על זו הדרך.
מזכיר לי את הסגר בבני ברק בגל הראשון. עשו סגר, ולכן רשתות שם פתחו את החנויות פחות שעות, וגם בטלו לאנשים משלוחים שכבר הזמינו לפני כן, כולל כל המצרכים לפסח.
מה שאומר - הגברת הצפיפות בחנויות פי כמה וכמה ממה שהיה.

לא תמיד יש פתרונות לכל. והממשלה איננה כל יכולה.
השאלה הגדולה האם חושבים מספיק על השלכות של כל מגבלה ועל מציאת פיתרונות מתאימים.
בלי סינכרון ובלי חשיבה מערכתית - יש פוטנציאל גבוה לנזקים גדולים.

נערך לאחרונה ב:
לא מכבדת מכיון שמציגה את כולם כבעלי אינטרסים צרים שלא אכפת להם מהבריאות של המדינה.

לא בקטע רע חלילה.
הרי אתה בעצמך אומר שאין הבדל בין 30-35-40 אנשים באוטובוס.
באותה מידה לא כל בעלי העסקים אוכפים בדיוק את מס' האנשים המותר.
כמו שאנו בביה"כ לא עושים בדיוק מה שהמדינה החליטה.
האם זה בגלל שלא אכפת מהבריאות? אתה אמרת!

בקניונים יש מדבקה על כל חנות כמה אנשים יכולים להכנס בו זמנית-זה קורה? לא בכל מקום.

אני לא מכפישה את שמם,
הפוך - מבינה את הבור הכלכלי שלהם.

יש לי אחות בעלת רשת חנויות שאומרת בפה מלא,
אם תבוא משטרה אשתדל שלא יהיה בחנות יותר מהמותר.
אם לא-מעדיפה למכור יותר,
מקפידה מאד מאד על מסיכות בכיסוי מלא.
זה הכל.
סליחה אם נשמע זלזול מדבריי.
הצגתי תופעה קיימת.

לא בקטע רע חלילה.
הרי אתה בעצמך אומרת שאין הבדל בין 30-35-40 אנשים באוטובוס.
באותה מידה לא כל בעלי העסקים אוכפים בדיוק את מס' האנשים המותר.
כמו שאנו בביה"כ לא עושים בדיוק מה שהמדינה החליטה.
האם זה בגלל שלא אכפת מהבריאות? אתה אמרת!
לא אמרתי כזה דבר.
מה שבאתי להגיד שאם מגבילים צריך להציע פתרונות. נקודה.
מצידי שיתנו לאנשים עובדים תוספת במשכורת למוניות לעבודה.

נערך לאחרונה ב:
רוצה להוסיף את השנקל שלי בעקבות ההתמודדות בנסיעה לעבודה בימים אלו
אלו היו השבועות הכי קשים ומתסכלים שהיו לי, כל יום להגיע ולחזור היה נס בפני עצמו וסיפור מתח.
אני יוצאת לעבוד!! כן יש אנשים סביבי שאפילו לא יודעים איך מאיתיים את המילה הזו בבין הזמנים, אבל אני נוסעת לא לבלות לא לטייל ולא לנפוש נטו לעבוד ולהביא משכורת כי זה הצורה בימינו שמגיע הכסף הביתה.
אני לא נכנסת כרגע לנושא של המגבלה באוטובוסים אם זה נכון או לא, כן חושבת שנעשה כאן עוול גדול מאד לאוכלוסייה העובדת, היה צריך לחלק איזה כרטיס עובד שייתן אפשרות לעלות לפני כולם, או לחילופין אפשרות להזמנת כרטיסים.
אני מגיעה יום יום באותה שעה ובכל בוקר הסיפור הוא אותו דבר - משפחות שלמות על טפיהים וילדיהים ועוד כמויות של מזוודות ותיקים.
כולם חייבים לנסוע כל הזמן לכל מקום.
העצבים הצעקות והלחץ מגיעים לשמים, הנהגים מרוטים מקבלים צעקות למרות שזה חוק ואני לא חושבת שזה פייר להוציא עליהים את הכעס, אני נוסעת באוטובוס של קוים ממודיעים עילית לבית שמש וחייבת לציין שהם תגברו את המקסימום האפשרי, מאוטובוס של פעם בשעתיים הוא מוציאים כל חצי שעה ואפילו יותר
ועדיין - הציבור לא מוכן להפנים ולהבין שכרגע אלו הנתונים וזה המצב ולא משנה אם אלו שקבעו אותו מנותקים או לא - כרגע יש מגבלה על מס' האנשים ולא הגיוני שיוצאים כל המשפחה 15 נפשות וחולמים להצליח לטייל ככה.
ואני רואה מהצד משפחות שלמות מחכות שעות בשמש, עם ילדים בוכים ועצבניים שלא זוכרים בכלל שהם יצאו לטייל ולהינות כי כבר שעות הם מחכים להגיע הביתה, ואני שואלת למה זה שווה את זה ?! למה להילחם ולנסות ליסוע בכוח? זה המצב, יש קורונה יש מגבלות , את כל הכסף שמוציאים על כל הטיולים הללו אפשר לחסוך לטיול שניים גדולים בהסעה ובשאר הזמן להינות בבית.

רוצה להוסיף את השנקל שלי בעקבות ההתמודדות בנסיעה לעבודה בימים אלו
אלו היו השבועות הכי קשים ומתסכלים שהיו לי, כל יום להגיע ולחזור היה נס בפני עצמו וסיפור מתח.
אני יוצאת לעבוד!! כן יש אנשים סביבי שאפילו לא יודעים איך מאיתיים את המילה הזו בבין הזמנים, אבל אני נוסעת לא לבלות לא לטייל ולא לנפוש נטו לעבוד ולהביא משכורת כי זה הצורה בימינו שמגיע הכסף הביתה.
אני לא נכנסת כרגע לנושא של המגבלה באוטובוסים אם זה נכון או לא, כן חושבת שנעשה כאן עוול גדול מאד לאוכלוסייה העובדת, היה צריך לחלק איזה כרטיס עובד שייתן אפשרות לעלות לפני כולם, או לחילופין אפשרות להזמנת כרטיסים.
אני מגיעה יום יום באותה שעה ובכל בוקר הסיפור הוא אותו דבר - משפחות שלמות על טפיהים וילדיהים ועוד כמויות של מזוודות ותיקים.
כולם חייבים לנסוע כל הזמן לכל מקום.
העצבים הצעקות והלחץ מגיעים לשמים, הנהגים מרוטים מקבלים צעקות למרות שזה חוק ואני לא חושבת שזה פייר להוציא עליהים את הכעס, אני נוסעת באוטובוס של קוים ממודיעים עילית לבית שמש וחייבת לציין שהם תגברו את המקסימום האפשרי, מאוטובוס של פעם בשעתיים הוא מוציאים כל חצי שעה ואפילו יותר
ועדיין - הציבור לא מוכן להפנים ולהבין שכרגע אלו הנתונים וזה המצב ולא משנה אם אלו שקבעו אותו מנותקים או לא - כרגע יש מגבלה על מס' האנשים ולא הגיוני שיוצאים כל המשפחה 15 נפשות וחולמים להצליח לטייל ככה.
ואני רואה מהצד משפחות שלמות מחכות שעות בשמש, עם ילדים בוכים ועצבניים שלא זוכרים בכלל שהם יצאו לטייל ולהינות כי כבר שעות הם מחכים להגיע הביתה, ואני שואלת למה זה שווה את זה ?! למה להילחם ולנסות ליסוע בכוח? זה המצב, יש קורונה יש מגבלות , את כל הכסף שמוציאים על כל הטיולים הללו אפשר לחסוך לטיול שניים גדולים בהסעה ובשאר הזמן להינות בבית.
כמה נכון.
סופסוף מישהי שגם נוסעת וגם מבינה....

בעלי ובני נסעו באוטובוס בין עירוני שתדירותו אינה גבוהה.
הנהג חרג בטעות ממכסת הנוסעים המותרת, וגילה זאת כשהגיע לתחנה מרוחקת משמעותית... כשרצה לבדוק האם מותר לו עכשיו להעלות נוסעים נוספים.

הנהג עצר את האוטובוס ו- זהו.
המנוע דמם, המזגן פסק, האנשים מתכבדים לרדת.
מי? לא יודע. לא זוכר מי עלה אחרון.
להיכן? גם לא יודע.
האוטובוס הבא- בעוד מספר שעות.
אנחנו באמצע תחנה מרוחקת ממיקום התחנה הקודמת, ודרך החזרה היא רגלית כעשרים דקות, או במונית. יפה.

נשלחה תלונה לאגד.
טענו שהם משתדלים לעשות את המקסימום בתקופה מורכבת זו.
הנהגים משתדלים לעמוד בתפקיד. בלה בלה בלה.
בלת"ק.
לא יודעת היכן אוחזים כרגע... מאמינה שכבר הרחק מנקודת המוצא :)
אבל אני רואה ששולחים לי כאן פרצופים המומים, ולא רוצה לצאת לא מובנת כפי שכנראה יצאתי בטעות.

אז בסופו של דבר הוזמנה משטרה, הוברר העניין ולאחר עיכוב משמעותי מאד וחסר כל הגיון, הושלכו האחרונים אחר כבוד החוצה, והנסיעה המשיכה עם יתר הנוסעים.

לא שהעיכוב הנורא היה הגיוני, לא שזה שהנוסעים שהורדו בתחנה מרוחקת- נעשה איתם מעשה הוגן, אבל זה לא שאוטובוס שלם נעצר לנצח, סליחה אם לא יצאתי מובנת.

וסליחה שהעליתי תגובה שלא ממש קשורה לנושא :eek:

הנקודה היא,
שהוא (משרד הבריאות, ולא משרד התחבורה)
מטיל את ההגבלות במטרה שאנשים יצמצמו בנסיעות.
אם למשרד הבריאות יש אינטרס שאנשים לא ייסעו ליעד אליו הם אמורים להגיע, עדיף לסגור את מקומות העבודה בצורה ישירה, וגם את כל העסקים והחנויות. להטיל הגבלות מהסוג הזה, זה אומר למנוע מאנשים את צרכיהם הבסיסיים ביותר, כדוגמת עבודה וקניות הכרחיות.

קיבלתי במייל מארגון 15 דקות
התחבורה הציבורית במשבר.
בשבועות האחרונים קיבלנו מאות פניות קורעות לב של אזרחים שנותרו מאחור בתחנה, בגלל מגבלות הקורונה שלא מאפשרות תפוסת נוסעים מלאה באוטובוסים.
משרד התחבורה צמצם את כמות הנוסעים, אבל לא תיגבר את האוטובוסים, ולא הקים חמ"ל עם חברות התחבורה הציבורית, בו ניתן יהיה לטפל בזמן אמת בנוסעים שמושארים בתחנה.

כשהצפנו את הנושא למשרד התחבורה, נדהמנו לגלות שהם לא קיבלו תלונות על כך וכביכול כלל לא מודעים לבעיה.
ניתוק מוחלט.
מדברים פה על פתיחת השמיים, כשנוסעים, נותרים להמתין שעות תחת השמש הקופחת או מאוחר בלילה.
האם גם לך קרה לאחרונה שאוטובוס לא עצר לך בתחנה בגלל מגבלות הקורונה?
בואו לא נשתוק!
בואו נגיש בהמונינו תלונה רשמית במשרד התחבורה. לפחות שלא יאמרו: "לא ידענו, לא שמענו".
להגשת תלונה

קיבלתי במייל מארגון 15 דקות
התחבורה הציבורית במשבר.
בשבועות האחרונים קיבלנו מאות פניות קורעות לב של אזרחים שנותרו מאחור בתחנה, בגלל מגבלות הקורונה שלא מאפשרות תפוסת נוסעים מלאה באוטובוסים.
משרד התחבורה צמצם את כמות הנוסעים, אבל לא תיגבר את האוטובוסים, ולא הקים חמ"ל עם חברות התחבורה הציבורית, בו ניתן יהיה לטפל בזמן אמת בנוסעים שמושארים בתחנה.

כשהצפנו את הנושא למשרד התחבורה, נדהמנו לגלות שהם לא קיבלו תלונות על כך וכביכול כלל לא מודעים לבעיה.
ניתוק מוחלט.
מדברים פה על פתיחת השמיים, כשנוסעים, נותרים להמתין שעות תחת השמש הקופחת או מאוחר בלילה.
האם גם לך קרה לאחרונה שאוטובוס לא עצר לך בתחנה בגלל מגבלות הקורונה?
בואו לא נשתוק!
בואו נגיש בהמונינו תלונה רשמית במשרד התחבורה. לפחות שלא יאמרו: "לא ידענו, לא שמענו".
להגשת תלונה
תודה לך
אבל הוא כותב

סליחה תקלה
כתובת הטופס אינה תקינה

צריך לפתוח בכל עיר וקהילה חרדית קו נסיעות שאנשים הנוסעים או מבקשים להצטרף לנסיעה יוכלו לתאם ביניהם, בדרך כלל אדם שנוסע עם רכב ומוכן לקחת איתו אנשים לא דורש תשלום יקר, ובמיוחד אם מדובר על 4 אנשים שזה יוצא כמעט כמו אוטובוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה