דרוש מידע גם לכם נעלמה העגלה מהבניין באיזור יהודה הנשיא שיכון ג' ב"ב?

• הוסף לסימניות
כן, לצערי מכירה כמה וכמה שגנבו להם :(
יש אחת שמטפלת בכל הנושא

תוכלי לפנות לבת דודה שלי שגם נגנבה לה עגלה ורוד אפרסק-עתיק וגרה ביהודה הנשיא
הטלפון שלה 0533109476
ruth109476 בג'ימייל‏

• הוסף לסימניות
לי נעלמה לפני שנה עגלה שהיתה בקומה רביעית ליד הדלת
בוגבו מושקעת וחדשה
באזור קהילות יעקב
במשטרה אין שום מענה
כפרת עוונות

• הוסף לסימניות
לי נעלם גם באזור מערב בני ברק עגלת יויו חדשה :(
ב 12 בלילה עוד היתה בבניין בבוקר נעלמה

אמרו לי שיש תופעה כזאת של גנבת עגלות ואחכ הם מוכרים את זה כיד שניה

• הוסף לסימניות
סתם ככה...מומלץ לקנות מנעול כמו של אופניים בשביל העגלה. במיוחד אם זה עגלה שהשקעתם עליה ממיטב כספכם...לא חבל?!

• הוסף לסימניות
ספציפית באזור יהודה הנשיא בבני ברק התופעה של גניבת עגלות ואופנים זה לא דבר חדש
כל פעם כשההורים שלי היו שוכחים לקשור עם מנעול טוב היו גונבים להם מדובר על לפני 13 שנים בערך ועד היום
לא מומלץ להשאיר באזור שם כלוםםם בלי השגחה או נעילה

• הוסף לסימניות
סתם ככה...מומלץ לקנות מנעול כמו של אופניים בשביל העגלה. במיוחד אם זה עגלה שהשקעתם עליה ממיטב כספכם...לא חבל?!
מנעול אפשר לפרוץ בקלות
מומלץ להעלות את העגלה הביתה
במיוחד יויו שהיא קלה ומתקפלת לגודל ממש קטן

• הוסף לסימניות
מומלץ להעלות את העגלה הביתה
במיוחד יויו שהיא קלה ומתקפלת לגודל ממש קטן
ברור שזה מומלץ מלכתחילה, מדברת על מקרים שגרים ביח"ד ויש עגלה גדולה/עגלת תאומים ואין מקום..

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע היה כתבה במשפחה על ארגון השומרים
והם כתבו שם שהם טיפלו בתופעה בהצלחה
אולי תפנו אליהם

• הוסף לסימניות
אני גרה בבנין באזור מרכזי ליד המון חנויות (כולל "בני דודים" :( ) וכואב לי הלב לראות שכנים חדשים משאירים עגלות יקרות ומושקעות בפתח הבנין העמוס -כשברגע זה ברחוב אפילו בלי כוונה. לא חבל??? אמרתי פעם לאחד הילדים שלהם שגנבו לנו עגלה משם (פחות יוקרתית) אבל הם ממשיכים ואפילו בלי קשירה מינימלית.. והם לא היחידים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה