מידע שימושי גם לכם צמחו קרניים?~ כאן תוכלו לצפות בהם~

• פותח הנושא M:D
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
לפי זה שצוטטתי מבינה שצורף משהו לבקשתי, אז קודם כל תודה.
אבל היות ואני נתיבית, אני רואה רק ריבוע ריק, אז אשמח מאד לכל דבר מתאים שיועלה בדרך אחרת. ושוב תודה!
זה אכן קישור ליוטיוב, מי מתנדב להעלות למג'יקוד? ג'מבו מייל?

ביום יומיים הקרובים יעלה בעז"ה פרק נוסף של עולם החיות.

תודה רבה רבה !!!!!
הילדה שלי לא גומרת לצפות ולהנות.

• תודה
Reactions: M:D
איך אפשר להוריד את הקובץ?
אני לא רואה כאן קישור

כל הקישורים לאורך האשכול לגמבו ולפליי מייל מובילים לאותה הורדה?

תודה ענקית!
זה פשוט מושלם

• תודה
Reactions: M:D
נערך לאחרונה ב:
תודה רבה רבה
לאלו שראו את הסרט - בוודאי שאלתם את עצמכם, איך יתכן שיש גי'רפות שנכנסות לאכול בבית על שולחן נקי ומפואר...
ואיך החלונות מותאמים עבור אותם חיות.
אז הסיפור שעומד מאחורי זה מרתק בטירוף [היה פעם חלק ניכר ממנו במגזין זמן]
יש כאן קישור למכלול [נטפרי]
ושווה לשבת לספר לילדים.

זהו זן נדיר מאד של ג'ירפות, הסימונים על הגוף שלהם..
והם גדלים במקומות בודדים בעולם -
ובעיקר בחווה שמיוחדת להם ולעוד כמה חיות [ומאות אלפי פרפרים חיים ומתים]

העושר המטורף של משפחת רוטשילד, גרם לאחד הבנים להתעסק אך ורק בזאולוגיה, והוא לקח מיליוני דולרים [של פעם] והשקיע הכל בחיות.

מצד אחד יפה לראות -
מצד שני - זה מה שהיה לו לעשות עם כל הכסף?

לא מביעה עמדה - רק מעלה את הדיון שהעלתי עם הילדים שלי היום.

ותודה לך m.d.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה