- הוסף לסימניות
https://www.youtube.com/watch?v=efDlm-g_D6gואנצל זאת אם יש למישהו עוד בסגנון, גם קצרים, וגם שהוסרטו על ידכם בגן חיות ובטבע וכו', יעזור מאד מאד...
https://www.youtube.com/watch?v=efDlm-g_D6gואנצל זאת אם יש למישהו עוד בסגנון, גם קצרים, וגם שהוסרטו על ידכם בגן חיות ובטבע וכו', יעזור מאד מאד...
זה אכן קישור ליוטיוב, מי מתנדב להעלות למג'יקוד? ג'מבו מייל?לפי זה שצוטטתי מבינה שצורף משהו לבקשתי, אז קודם כל תודה.
אבל היות ואני נתיבית, אני רואה רק ריבוע ריק, אז אשמח מאד לכל דבר מתאים שיועלה בדרך אחרת. ושוב תודה!
אם יהיה אכן מתנדב, אודה לו מאד!זה אכן קישור ליוטיוב, מי מתנדב להעלות למג'יקוד? ג'מבו מייל?
רק רוצה לעדכן אותך שהילדים ישבו וצפו בזה פעמיים רצוףביום יומיים הקרובים יעלה בעז"ה פרק נוסף של עולם החיות.
אין מילים!ביום יומיים הקרובים יעלה בעז"ה פרק נוסף של עולם החיות.
ממתין בקוצר רוחביום יומיים הקרובים יעלה בעז"ה פרק נוסף של עולם החיות.
אכן.כל הקישורים לאורך האשכול לגמבו ולפליי מייל מובילים לאותה הורדה?
מגיע לך תודה רבה!כעורכת וידאו יש לי מנוי בוידאו בלוקס, כל מיני צלמים ואנשים מעלים לשם חומר איכותי.
אכן.כל הקישורים לאורך האשכול לגמבו ולפליי מייל מובילים לאותה הורדה?
בערב אעלה קישור חדש. בעז"ה.איך אפשר להוריד את הקובץ?
אני לא רואה כאן קישור
איזה הילדים אני ישבתי וצפיתי לא ברצף אבל כן פעמייםרק רוצה לעדכן אותך שהילדים ישבו וצפו בזה פעמיים רצוף
תודה!
ממתינים...אכן.
בערב אעלה קישור חדש. בעז"ה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים