- הוסף לסימניות
מישהו מחפש מתגברים בהשאלה?
יש לי כמה.
רק להשאלה.
אחר כך תחזירו.
תכינו המוןןןןןןןןןן אוכל
זה לא אוכל רגיל, הם רגילים להמון עוגות ופטיפורים, לא?
מישהו מחפש מתגברים בהשאלה?
יש לי כמה.
רק להשאלה.
אחר כך תחזירו.
תכינו המוןןןןןןןןןן אוכל
כן, זה נראה לי יהיה קצת פדיחות לארח את המתבגרים שלך...זה לא אוכל רגיל, הם רגילים להמון עוגות ופטיפורים, לא?
אוכלזה לא אוכל רגיל, הם רגילים להמון עוגות ופטיפורים, לא?![]()
מה זה נורמלי? זה ממש לא מצב נורמלי המצב שאנחנו חיים בו.באופן נורמלי
חחח נקרעתי מצחוק!!הערב שיהיו בריאים הם מחקו לי את כל האנשי קשר מהטלפון
אוכל
עוף
תפו"א
אורז
פסטה
דגים
שניצלים
חביתות [אם משיגים ביצים]
אוכללללללללללל, פעמיים ביום מבושל.
לעת עתה היציאה במסגרת המשפחה עדיין מותרת.כי אנחנו עם הילדים 24/7
בתוך הבית, בלי לצאת.
וכולנו לאט אבל בטוח יוצאים מדעתנו.
לא לפארקים, תחבורה ציבורית מוגבלת. יציאות קרובות לבית. ובחלק אזורים עד היום זה בכלל לא היה אופציה בגלל מזג אויר.לעת עתה היציאה במסגרת המשפחה עדיין מותרת.
למה?זה אשכול שצריך לשנות
או את הכותרת שלו או את התוכן.....
אני עובדת רק 4.5, בעלי עובד 9. אם מעניין אותך, בכיף.@Tweenset תודה על פתיחת האשכול!
@במבה נוגט תודה על הדברור!
האם יש כאן נשים שעובדות במשך 8 שעות ביום, נמצאות עם הילדים בבית, ומצליחות לנהל את הילדים, את הבית ואת העבודה באופן נורמלי, ולהפוך לילדים את התקופה לחוויה?
מהן, ורק מהן, אשמח מאד לשמוע טיפים כיצד לצלוח בשפיות ובשמחה.
או שהכותרת תהיה 'עצות סבלניות מנשים חכמות לתקופה זוהרת ויפה'למה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים