דרוש מידע גם לכם קופצת הפרסומת כל הזמן?

• הוסף לסימניות
האמת היא שחשבתי שזה חלק מהשימוש בפרוג, אבל אני רואה כאן שזה לא אמור להיות ככה- שהפרסומת של "איך לחתן ילדים בכבוד" קופצת כל הזמן.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם עכשיו כל שניה זה קופץ
זה אמור להיות ככה?
1750426766373.png

• הוסף לסימניות
תעשו מנוי פרימיום, זה יסתדר.
אולי לפרוג יש עכשיו איזה מבצע לרגל המלחמה?
@הכלבויניק ?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע כבר מה לחשוב, עם כל ההערכה לפעילות וההשקעה לפני ומאחורי הקלעים, (ויש המון!) בכנות כמות הפרסומות כאן מציקה מאוד מאוד וזה רק הולך וגודל. אנא בבקשה! זה נהיה מציק יותר ויותר נשמח כולנו לפתרון.
ושוב תודה רבה רבה על השקעה העצומה ועל ההקשבה!

• הוסף לסימניות
אני לא יודע כבר מה לחשוב, עם כל ההערכה לפעילות וההשקעה לפני ומאחורי הקלעים, (ויש המון!) בכנות כמות הפרסומות כאן מציקה מאוד מאוד וזה רק הולך וגודל. אנא בבקשה! זה נהיה מציק יותר ויותר נשמח כולנו לפתרון.
ושוב תודה רבה רבה על השקעה העצומה ועל ההקשבה!
מישהו צריך לממן את תחזוקת האתר הזה,
המון עלויות מאחורי הקלעים.
אז האופציה היא או פרסומות או מנוי פרימיום.

• הוסף לסימניות
מקווה שהפניה שלי מוצדקת, ברור שחלק מ"חווית המשתמש" באתר אלו הפרסומות, בכל זאת הפרסומת הזו ספציפית מוגזמת. אשמח ממש שיטופל.

• הוסף לסימניות
זה נכון, אבל העניין הזה הולך ונהיה מוגזם משבוע לשבוע
אי אפשר לקרא עמוד בלי שקופץ לך שלוש פעמים הודעות מעצבנות.
האם עלו העלויות מלפני חודש שזה צריך להיות היסטרי כל כך?
שלא לדבר על זה שאחרי ההטרדה הזו ברור לי שאני לא הולכת לרכוש את המוצר ששיגעו לי אתו את השכל.
לכל דבר יש גבול

• הוסף לסימניות
בלת"ק, בשביל להוריד את הפרסומת שקפצה אין צורך להקיש על האיקס למעלה בשמאל, אפשר להקיש עם העכבר בכל נקודה מחוץ לריבוע הפרסומת, והפרסומת תעלם מהמסך.
נ.ב. מקווה שאני מובן, ניסיתי לעשות צילום מסך ולהדגים, אבל לא ממש הצליח לי...

• הוסף לסימניות
ברור! אין שום אתר כזה בלי פרסומות! אבל גם אין שום אתר עם כל כך הרבה פרסומות.
הטיעון הזה שנאמר פה הרבה פעמים בתגובה לניקים שהתלוננו על כך שהפרסומות ממש מטרידות הוא נכון, הבעיה היא זה הכמות העצומה של הפירסומות.
שלא לדבר על זה שאחרי ההטרדה הזו ברור לי שאני לא הולכת לרכוש את המוצר ששיגעו לי אתו את השכל.
לכל דבר יש גבול
וכמה וכמה אמרו את זה.
כל כך טוב לנו ומועיל האתר, בטוח שאפשר למצא איזון בין הרצוי למצוי כמו שיש כמו אתרי פורומים גדולים וקטנים בהשוואה לפרוג

• הוסף לסימניות
זה נכון, אבל העניין הזה הולך ונהיה מוגזם משבוע לשבוע
אי אפשר לקרא עמוד בלי שקופץ לך שלוש פעמים הודעות מעצבנות.
האם עלו העלויות מלפני חודש שזה צריך להיות היסטרי כל כך?
לכל דבר יש גבול
אני ממש מסכים.
כל דבר צריך להיות בטעם טוב
וזה טומאטש.

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק
צפה בקובץ המצורף 1994326
....... קופץ לי פעם בחצי דקה בערך!
רק אצלי, או אצל כלל משתמשי האתר?
גם לי כל הזמן קופץ (ברמה מטרידה).
אף אחד לא מתלונן ולא בא בטענות.
חשבנו שזה חלק מהשימוש באתר ורק לאחר ש @הכלבויניק הבהיר שזה לא אמור להיות ככה, ויתירה מזו, ע"מ לתת לנו חווית גלישה הוא ביקש לדעת במה יש תקלה (בעמודים הקודמים באשכול זה) אני מעדכן אותו, שידע איפה התקלה ויחליט אם לטפל בה או לתת לי אופציה בין:
או פרסומות או מנוי פרימיום.

• הוסף לסימניות
אתמול והיום כל הזמן קופץ לי פרסומות
זה מאוד מעצבן

• הוסף לסימניות
מפרסמים עם כזה חלון קופץ, קחו בחשבון -
אפילו אם בדיוק רציתי לקנות מוצר כזה והתענינתי בו, החלון המעצבן הזה שקופץ כל רגע מול העיניים בכוח בתדירות של כמה שניות גורם לי כזה ראקציה למוצר - -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה