ביגלה בטעם ענבים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
גם לי קופץ הרבה
מישהו צריך לממן את תחזוקת האתר הזה,אני לא יודע כבר מה לחשוב, עם כל ההערכה לפעילות וההשקעה לפני ומאחורי הקלעים, (ויש המון!) בכנות כמות הפרסומות כאן מציקה מאוד מאוד וזה רק הולך וגודל. אנא בבקשה! זה נהיה מציק יותר ויותר נשמח כולנו לפתרון.
ושוב תודה רבה רבה על השקעה העצומה ועל ההקשבה!
זה נכון, אבל העניין הזה הולך ונהיה מוגזם משבוע לשבועמישהו צריך לממן את תחזוקת האתר הזה,
המון עלויות מאחורי הקלעים.
אז האופציה היא או פרסומות או מנוי פרימיום.
ואולי, מישהו יכול למצוא דרכים אחרות ויצירתיות ל’’ממן את תחזוקת האתר’’ מבלי להציק.מישהו צריך לממן את תחזוקת האתר הזה,
ברור! אין שום אתר כזה בלי פרסומות! אבל גם אין שום אתר עם כל כך הרבה פרסומות.מישהו צריך לממן את תחזוקת האתר הזה,
וכמה וכמה אמרו את זה.שלא לדבר על זה שאחרי ההטרדה הזו ברור לי שאני לא הולכת לרכוש את המוצר ששיגעו לי אתו את השכל.
לכל דבר יש גבול
אני ממש מסכים.זה נכון, אבל העניין הזה הולך ונהיה מוגזם משבוע לשבוע
אי אפשר לקרא עמוד בלי שקופץ לך שלוש פעמים הודעות מעצבנות.
האם עלו העלויות מלפני חודש שזה צריך להיות היסטרי כל כך?
שלא לדבר על זה שאחרי ההטרדה הזו ברור לי שאני לא הולכת לרכוש את המוצר ששיגעו לי אתו את השכל.
לכל דבר יש גבול
גם לי כל הזמן קופץ (ברמה מטרידה).@הכלבויניק
צפה בקובץ המצורף 1994326
....... קופץ לי פעם בחצי דקה בערך!
רק אצלי, או אצל כלל משתמשי האתר?
אף אחד לא מתלונן ולא בא בטענות.מישהו צריך לממן את תחזוקת האתר הזה,
או פרסומות או מנוי פרימיום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים