- הוסף לסימניות
אפשר לשלוח מייל למפתח של האתר, יצא לי לשלוח לו כמה פעמים על באגים באתר, הוא עונה מהר ועושה רושם נחמד.
לא חבל להחזיק QA?מקווה שמשנת יוסף מצידם יעשו QA לוודא שהבאגים האלו לא יהיו.
אם אני הייתי מקבלת כזה באג מהQA הייתי מחזירה לו אותו וטוענת שלא משתחזר, שינסה להוכיח שלא.לא חבל להחזיק QA?
הנה, מה יש לנו כאן:
פירוט מלא של תרחישים,
באלו סביבות / שרתים (אתר ישן / חדש),
(אם היו attachments בכלל היה מושלם).
נשאר להם רק לפתח אוטומציה שתשאב מכאן את הנתונים.
(האמת שכבר הרבה זמן שאני רוצה לידע אותם באוצר הבלום הזה = אשכולות בנושא משנת יוסף)
כן
פעמים נוסף מאוורר תקרה
שהזמנו נייר חתוך לשבת
מתחילה לחשוב שיתכן והבאג שהיה לאחותי בשבוע שעבר בכמות השוקלד קשור.
קרה לי שהוספתי מוצרים בוודאות ואף ראיתי אותם בסיכום ההזמנה, אך בפועל ברשימה שקיבלתי במכירה לא היו שם המוצרים ההם, ואף היו מוצרים אחרים שהסרתי בוודאות מההזמנה......
בוודאות קרה גם לי, מוצרים שהוספתי והיו בסיכום, ומשום מה ירדו מהסל. (חלקם יכולתי להוסיף שוב וחלקם כבר "אזל" והפסדתי...)
שבוע אחד הם גם התריאו על כך בטלפון,
משתמשת בחדש. קרה לא פעם.
קרה לי פעמיים,
ורק כשפתחתי הזמנה באתר ואז שיניתי אותה בטלפון, או להפך.
אין לי כח לצטט את כל האשכול,אני משתמשת רק בחדש וזה קרה לי.
ואין לי ילדים בגיל שיכולים לפתוח מחשב..
זו בוודאות תקלה באתר
אצלנו אין שום יצור שיש לו גישה למחשב (או שיודע לקרוא)אם אני הייתי מקבלת כזה באג מהQA הייתי מחזירה לו אותו וטוענת שלא משתחזר, שינסה להוכיח שלא.
אין כאן שום מידע מתי זה קרה, עם איזה משתמשים בדיוק, איזה פריטים, האם באתר הישן, החדש או בשתיהם, ואם בטוח זה לא קרה בגלל שהם כן הזמינו בטעות...
אני מאמינה לכל מי שאומר שהוא לא הזמין, אבל אי אפשר לדעת אם הילד שלו לא שיחק לו במחשב.
השמועות אומרות שלא צריך אוטומציה אלא ChatGPT וכדומהלא חבל להחזיק QA?
הנה, מה יש לנו כאן:
פירוט מלא של תרחישים,
באלו סביבות / שרתים (אתר ישן / חדש),
(אם היו attachments בכלל היה מושלם).
נשאר להם רק לפתח אוטומציה שתשאב מכאן את הנתונים.
(האמת שכבר הרבה זמן שאני רוצה לידע אותם באוצר הבלום הזה = אשכולות בנושא משנת יוסף)
ניסית לדבר אתם?זה קרה לי על מוצרים שאני בחיים לא צורכת, לכן זה ממש ברור לי שלא הזמנתי בטעות.
לאחרונה זה קרה בקטגוריה שאני בחיים לא נכנסת אליה, ולא עוברת עליה.
ועוד בכזה מחיר...
כן.ניסית לדבר אתם?
הם מאוד הוגנים ומאמינים ללקוחות ובאים לקראתם.
לדוגמה הם נתנו לי להחזיר מוצר שטענתי שהוא לא תקין, וכן שהם מאמינים למשקל של בשרים וכד'.
אם זאת תופעה שחוזרת על עצמה מסתבר שמישהו התלונן פעם...
אין מצב.אני מאמינה לכל מי שאומר שהוא לא הזמין, אבל אי אפשר לדעת אם הילד שלו לא שיחק לו במחשב.
מסכימה איתך שאין פה תרחיש מדויק.אם אני הייתי מקבלת כזה באג מהQA הייתי מחזירה לו אותו וטוענת שלא משתחזר, שינסה להוכיח שלא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים