תח"צ גם לכם קר באוטובוס ?

• הוסף לסימניות
אני חייב להציף את הנושא:
יש תופעה שחוזרת על עצמה בכל נסיעה של חברת קווים - ביתר. הנהגים מדליקים את המזגן. לא סתם מדליקים—הם מפעילים אותו בעוצמה של “חורף סיבירי.
כשמתחננים אליהם לכבות הם אומרים "זה אוורור - חייבים"
המצב הגיע למקום שבו נוסעים שבסך הכל רוצים להגיע לעבודה או לכל מקום אחר מתחילים לעלות לאוטובוס עם צעיפים, כפפות, ושכבות שהיית מצפה למצוא אצל מטיילים בקוטב.
כבר היו מקרים שאנשים ירדו בתחנה הלא נכונה רק כדי להפשיר.
הנושא הזה כבר נהיה בלתי נסבל.
אנחנו לא מבקשים הרבה: רק להגיע ליעד שלנו בחיים, עם אצבעות שמתפקדות.
מקווה מאד שהנושא יוצף וייפתר לאלתר. תודה.

• הוסף לסימניות
אני חייב להציף את הנושא:
יש תופעה שחוזרת על עצמה בכל נסיעה של חברת קווים - ביתר. הנהגים מדליקים את המזגן. לא סתם מדליקים—הם מפעילים אותו בעוצמה של “חורף סיבירי.
המצב הגיע למקום שבו נוסעים שבסך הכל רוצים להגיע לעבודה או לכל מקום אחר מתחילים לעלות לאוטובוס עם צעיפים, כפפות, ושכבות שהיית מצפה למצוא אצל מטיילים בקוטב.
צודק בהחלט,

• הוסף לסימניות
אני חייב להציף את הנושא:
לגמרי לא פשוט במיוחד בימות החורף..
קרה לנו לפני כמה שנים שעלינו בשעה מאוחרת בלילה עם ילדים קטנים ועייפים, לבושים בשכבה דקה ופשוט רעדו מקור
כנראה שיש פער בין הטמפ' באוטובוס לבין תא הנהג או בין המוח שלהם לשלנו
ברק"ל זה יותר מאוזן

• הוסף לסימניות
עליתי באחד הימים- יום חורף קפוא לאוטובוס, והנהג (בנדוד) שם מזגן על קור, הקפיא את האוטובוס. כשביקשו לכבות הוא התנגד. לי זה היה נראה מוזר כי איך לו לא קר? עד שהתקרבתי למקום של הנהג ופתאום- חמימות.. לעצמו הוא שם מזגן פרטי על חום ואת כל האוטובוס הוא הקפיא. שימו לב שתמיד זה ככה, בקיץ כשיהיה חם, אצל הנהג יהיה קר וההיפך. זה או נהג שלא מודע או נהג שנהנה להציק..

• הוסף לסימניות
שימו לב כי בדר"כ הבעיה היא במושב ליד החלון
והסיבה יש פתחי אוורור שנמצאים מעל הראש בסמוך לחלון חוץ ממה שיש פתחים עגולים עם אפשרות כוונון מעל הראש של הנוסעים.
לפתחים בצד שכוונים לשמשות האוטובוס אין אפשרות לסגור וזה באמת אוורור או משהו כזה
וכבר ראיתי אוטובוס אחד שמישהו סתם את הכל עם נייר דבק
לשבת שם כשיש מזגן דולק זה מקפיא גם בשיא הקיץ

• הוסף לסימניות
סוג של טרור שמגיע משנאת יהודים והתפארות ברשתות החברתיים שמי שמציק ליהודיים הוא חברמן
כמו נהגים ערביים שלא מפעילים מזגנים או שנוסעים במהירות ונהנים מאפשרות להציק
וכמו פועלי בנין שסותמים צנרת עם ביטון
יש להם עניין להזיק ולהציק ולהשפיל יהודים לכאורה הם מקבלים עידוד ברשתות וזה גם הסיבה שהם מעלים את זה לרשת

חתימה עסקית תביא לך בוודאות הרבה לקוחות חדשים.
להצטרפות למנויי פרימיום לחצו כאן >>>

• הוסף לסימניות
גם לי רותח באוטובוס!!!!
תופעה שקוראת כשהטמפ' קצת צונחות והנהגים הערבים מדליקים חימום כשהם ליד חלון פתוח, ובפנים האוטובוס רותחחחחחחח, וכשאני פותחת קצת חלון זה עושה קר לאנשים (בכ"ז קר בחוץ ועם מהירות הנסיעה... הרוח... על הפנים...) וכשאני יורדת במחוז חפצי או קצת לפני כי אני כבר לא מסוגלת.. האזניים אדומות ובוערות מחום, כולי מזיעה, ןצריכה להתמודד עם הקור שבחוץ... -לפתוח / לסגור את המעיל?, מתכון בטוח לצינוןןןןןןן.
(עדיין לא הגיעה העונה עם המז"א המדובר, נתפלל שיגיע בקרוב)
למה א"א טמפ' נורמלית באוטובוס שתתחשב בנוסעים?

• הוסף לסימניות
יצא לי לנסוע בתוך ביתר הרבה ולא שמתי לב לתופעה.

• הוסף לסימניות
1.png

• הוסף לסימניות
תופעה ידוע . להם נעים ולנוסעים לא נח וזה במכוון.
הם גם פותחים את הדלת בכוונה בתוך גדר הבטיחות בכדי שיהיה קשה לרדת מהאוטובוס במיוחד עם עגלות

• הוסף לסימניות
עליתי באחד הימים- יום חורף קפוא לאוטובוס, והנהג (בנדוד) שם מזגן על קור, הקפיא את האוטובוס. כשביקשו לכבות הוא התנגד. לי זה היה נראה מוזר כי איך לו לא קר? עד שהתקרבתי למקום של הנהג ופתאום- חמימות.. לעצמו הוא שם מזגן פרטי על חום ואת כל האוטובוס הוא הקפיא. שימו לב שתמיד זה ככה, בקיץ כשיהיה חם, אצל הנהג יהיה קר וההיפך. זה או נהג שלא מודע או נהג שנהנה להציק..
גם אני נתקלתי בתופעה אין ספור פעמים.

• הוסף לסימניות
גם לי רותח באוטובוס!!!!
תופעה שקוראת כשהטמפ' קצת צונחות והנהגים הערבים מדליקים חימום כשהם ליד חלון פתוח, ובפנים האוטובוס רותחחחחחחח, וכשאני פותחת קצת חלון זה עושה קר לאנשים (בכ"ז קר בחוץ ועם מהירות הנסיעה... הרוח... על הפנים...) וכשאני יורדת במחוז חפצי או קצת לפני כי אני כבר לא מסוגלת.. האזניים אדומות ובוערות מחום, כולי מזיעה, ןצריכה להתמודד עם הקור שבחוץ... -לפתוח / לסגור את המעיל?, מתכון בטוח לצינוןןןןןןן.
(עדיין לא הגיעה העונה עם המז"א המדובר, נתפלל שיגיע בקרוב)
למה א"א טמפ' נורמלית באוטובוס שתתחשב בנוסעים?
שוב פעם.
אני מדבר על נסיעות ביתר - ירושלים, שם הנהגים לא מדליקים אף פעם חימום גם לא בימים הכי קרים.
וניחא שרק לא היו מדליקים חימום , הבעיה הקשה שהמזגן דולק על קור כל השנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה