דרוש מידע גם לנהג חדש הביטוח הזה?

• הוסף לסימניות
בוודאי שאני צריך להוסיף נהג, אבל לאו דווקא חדש(שזה אולי יותר כסף)
כשאתה מבצע תוספת זמנית היא מכסה את כל סוגי הנהגים (בחברות שאני מכירה)
אם אתה מבצע תוספת קבועה אתה צריך לתת את הגיל ואת הוותק שלך
אבל בכל מקרה לתת את כל הנתונים לחברה/ סוכנות
שלא תהיינה אי הבנות.

• הוסף לסימניות
כשאתה מבצע תוספת זמנית היא מכסה את כל סוגי הנהגים (בחברות שאני מכירה)
אם אתה מבצע תוספת קבועה אתה צריך לתת את הגיל ואת הוותק שלך
אבל בכל מקרה לתת את כל הנתונים לחברה/ סוכנות
שלא תהיינה אי הבנות.
אוקיי תודה רבה
שאלה אחרונה אם אפשר בבקשה (באמת נפלת לי פה משמיים כשאני עמוק בנושא)
יש משמעות לעבר ביטחי אם שכרתי רכב הרבה פעמים בשנה וחצי שאני בעל רישיון או שאחשב כבלי עבר ביטוחי בכלל?

• הוסף לסימניות
2 אופציות בסך הכל:
1. לדאוג לביטוח מתאים
2. לנסוע בלי ביטוח ולקחת סיכון לנזקים בלי כיסוי (ממש לא מומלץ, גם מבחינה חוקית אסור לנהוג ברכב בלי ביטוח תואם)
נהג חדש יכול לעשות לעצמו ביטוח לא על רכב מסוים,אלא על כל רכב שהוא ינהג עליו?

• הוסף לסימניות
אני גם עובדת בתחום, עד כמה שידוע לי אין משמעות להשכרת רכב לגבי העבר הביטוחי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה