גם מזוקן וגם חייכן

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם זקנים וחיוכים, החיוכים תמיד מסתתרים מתחת לשפם, והאיש יוצא מדוכא
במיוחד שהכיוון של השפם למטה
תוכלו בבקשה להעלות לי ציורים (רק ציורים לא תמונות) שלכם כדי שאצליח ליצור סוף סוף איזה חיוך מאוזן לאוזן
תודה ענקית לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
שאלה יפה.
הדבר הכי חשב לדעת - שהחיוך רובו לא בפה.
הכל עניין של שרירים שמתחילים בעורף (כן, בעורף), ומושכים את השריר המעוגל שמסביב לפה.
אשר על כן - רוב הסימנים על חיוך נמצאים במתח בין הגולגולת לבין העור והשרירים והשומן. השפתיים נמשכות ממילא. אני הכי אוהב חיוכים ללא שפתיים - כי אז תחושת החיוך עמוקה יותר.
אצרף כמה עבודות שלי - ואנסה בהמשך למצוא מדריכים לעניין.
די גרעסטע פון אלע 2.jpg
וועמענס עצה איז דאס 2.jpg

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!
אז בעצם אם הבנתי נכון לפי מה שהועלה צריך שהעיניים, השפם, הגבות והלחיים יעלו כלפי מעלה?
אם יהיה פה מישהו כזה עם חיוך ענק...

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!
אז בעצם אם הבנתי נכון לפי מה שהועלה צריך שהעיניים, השפם, הגבות והלחיים יעלו כלפי מעלה?
אם יהיה פה מישהו כזה עם חיוך ענק...
וגם סביבות הפה, וצידי האף והאוזניים. הגבות לא תמיד.

• הוסף לסימניות
יו. איזה כיף!
ההבעות - הישר לתיקית ההדרכות!
מקסים!

• הוסף לסימניות
לפחות אני אדע מהיום מה ההבדל בין דכדוך, דכאון ועצב---
נצטרך למדוד במילימטרים או חלקי מילימטרים את פתיחת הפה, כדי לדעת אם האדם בהלם או בהפתעה...
כמובן שהדברים לא מדויקים בכלל.
ומסתבר שלכל אדם צורת תגובה שונה מעט.
לחלק מהמילים המתארות ציורים אלו מציע המילון תרגום המוצע גם למילים המתאר כאן ציורים אחרים. כך שהתרגום שנכתב כאן נעשה לפי מעט שקול דעת, אבל לא בדוק.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! יעזור לנו מאוד!

תגידו, שירי כהן -"@pr" כתבה בספר שלה שיש לה על השולחן של המחשב והלוח גם מראה דרכה היא עושה פרצופים ופשוט מעתיקה אותם, גם אתם משתמשים בצורה הזאת או שזה משהו מיוחד לשירי כהן?

• הוסף לסימניות
תגידו, שירי כהן -"@pr" כתבה בספר שלה שיש לה על השולחן של המחשב והלוח גם מראה דרכה היא עושה פרצופים ופשוט מעתיקה אותם, גם אתם משתמשים בצורה הזאת או שזה משהו מיוחד לשירי כהן?

ברור, אחד היסודיים!
יותר מזה, להמון פוזות קלוז אפ אני משתמש במצלמה במחשב ופשוט מביים את הסצנה, עם פרצופים והכל.
(זה אומר שיש לי תיקייה במחשב עם פרצופים עצומים ואיומים שעשיתי למצלמה, אם מישהו פותח את זה בטעות - וואאי וואי, כפררררה עליו.)
ונראה לי שהמשמעות של alerttnes זה "דריכות", אם אינני טועה.

נצטרך למדוד במילימטרים או חלקי מילימטרים את פתיחת הפה, כדי לדעת אם האדם בהלם או בהפתעה...
כמובן שהדברים לא מדויקים בכלל.
ומסתבר שלכל אדם צורת תגובה שונה מעט.

כמובן שהינך טועה לחלוטין.
כל צייר מתחיל יודע שמדובר בהבדל של מילימטרים כדי להפוך הבעה לאמינה או שגויה.
וכמובן שזה מדויק, אחרת לא היינו ציירים מקצועיים, אלא רק מנחשים בערך בכללי.
אתה צודק שלכל אחד צורת פנים שונה, אך עקרונות ההבעה זהים.

• הוסף לסימניות
אם צייר מומחה כותב שאני טועה לחלוטין, ודאי שכך הוא.
ומה מראה הצייר שב"אבימי" ? מתכנן את הציור הבא ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה