כללי גם מזכירה??

• הוסף לסימניות
הציעו לי לעצב מודעות לאלפון שיוצא באיזה עיר,
הרבה מודעות
אבל מה שנוסף פה, זה שאני אמורה להיות בקשר עם הלקוחות
לפנות אליהם כדי לקבל מהם את החומר למודעה: טקס/ לוגו/ וכו' וכו' הערות והארות לגבי העיצוב שהם רוצים וכו'...
היתי רוצה לדעת בכמה עלי לתמחר להם עבור כל מודעה.
תודה רבה !!
אשמח לקבל תגובות רלוונטיות..;);)

• הוסף לסימניות
את מעצבת או מזכירה?
בחירה אחת בלבד מתקבלת במערכת...

• הוסף לסימניות
כך הוחלט וזה מקובל עלי

בשביל למנוע טלפון שבור,,,
הלקוחה אמרה אדום
ואמרו לי כתום
והיא התכוונה לכתום כהה..

אז-
אלו הנתונים!! ואין לי בעיה איתם.
רק -
יש מחיר??

• הוסף לסימניות
תחשבי כמה את לוקחת כמעצבת על מודעה ותוסיפי עליה סכום שיסבר לךך את האוזן עבור עבודת המזכירות...
והמלצה.. כדאי שהכל יהיה כתוב ולא טלפונית היינו- שהלקוח שולח לך בפקס או במייל את הנתונים ( מלבד הלוגו וכד')

• הוסף לסימניות
אזהרה - זהו בור ללא תחתית.
עבודה במשרה מלאה+ שמשתלמת רק כנגד שכר של משרה מלאה+.

• הוסף לסימניות
במקרה כזה לא שווה לתמחר לפי מודעה אלא לפי שכר גלובלי עבור העבודה כולה - במחיר ששווה את העבודה לדעתך (+20%...:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה