דרוש מידע גם מכם דורשים קבלה לפני התשלום?

• הוסף לסימניות
הרואה חשבון אמר לי שזה אסור הבעיה שהרבה מוסדות מבקשים קבלה ורק אז מסדירים תשלום, מה אתם עושים?

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר קבלה לפני תשלום,
אולי חשבונית מס שהרבה לקוחות מוסדיים מבקשים.
לא זוכרת את החוק בענין, בכל אופן פעמים רבות מספק אותם הצעת מחיר, או חשבונית עיסקה.

• הוסף לסימניות
כמובן שרק חשבונית מס ללא קבלה
חשבונית היא הוכחת העיסקה
וקבלה הוכחת קבלת התמורה
יש חשבונית מס קבלה במקרה שהתקבל התשלום במעמד עריכת החשבון
ויש במפוצל

• הוסף לסימניות
מקובל לפצל בכל התחום של התשלום שוטף פלוס...

• הוסף לסימניות
שולחת חשבונית מס

בשום אופן לא מוציאה קבלה לפני תשלום

מכירה את זה משני הצדדים אני עובדת במוסד ובעלי עצמאי.

מוסדות לא יכולים להוציא תשלום באויר, חייבים חשבונית/דרישת תשלום.

• הוסף לסימניות
אתם יכולים להסביר מה זה חשבונית מס והאם זה שייך גם לעוסק פטור?

• הוסף לסימניות
מוסדות צריכים אסמכתא כדי להוציא תשלום
עוסק פטור מוציא חשבון או דרישת תשלום עם מס' סידורי שיעבור בהנה''ח
מנסיון, זה מתקבל בכל המוסדות.
אחרי תשלום מוציאים קבלה

• הוסף לסימניות
אתם יכולים להסביר מה זה חשבונית מס והאם זה שייך גם לעוסק פטור?
חשבונית מס זה לעוסק מורשה או חברה

עוסק פטור צריך הפיק דרישת תשלום /חשבון עסקה
קבלה להפיק רק לאחר קבלת התשלום בפועל

• הוסף לסימניות
תעשי בוורד מסמך עם הלוגו שלך, מס' עסק פטור
רושמת לכבוד...
נידון: דרישת תשלום
מפרטת עבור מה התשלום
וחותמת

• הוסף לסימניות
לא לשלוח אף פעם קבלה לפני!!!!!!!
אחרי זה הם לא משלמים, ויש להם קבלה להוכיח שכן שילמו.

אם את עוסק פטור - תשלחי דרישת תשלום.
אם את עוסק מורשה - חשבונית מס. (ללא קבלה)

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מספיק לשלוח דרישת תשלום או חשבונית מס ללא קבלה כדי לקבל תשלום
אבל אכן עמותה לא יכולה להעביר כסף ללא אחד מהשניים

• הוסף לסימניות
תעשי בוורד מסמך עם הלוגו שלך, מס' עסק פטור
יש גם תוכנות חינמיות שניתן דרכם להנפיק כגון ריווחית.
אף פעם אין להוציא קבלה ללא תשלום

• הוסף לסימניות
מוסד צריך אסמכתא על מנת להוציא כסף.

לכן הם דורשים מסמך כל שהוא.

רק עוסק מורשה מוציא חשבונית, ולכן הנוהל הוא שהם מוציאים את החשבונית מיד, ואת הקבלה בקבלת התשלום.
לעומת זאת, עוסק פטור, אינו יכול להוציא חשבונית (חשבונית נותנת ניכוי מס במקור, והוא רק לעוסק מורשה שמשלם מע"מ)
לכן יש דבר שנקרא, "חשבון עסקה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום וברכה
אשמח לעזרה מכל המבינים.
לפני כחודש עשיתי הזמנה בTEMU ושילמתי דרך ארנק הפייפל שלי.
בדרך כלל כשאני עוברת לתשלום עם פייפל הוא נותן לי אופציות לבחירה מתוך כרטיסי האשראי שיש לי שם בארנק.
הפעם הוא לא נתן לי ועבר מיד לתשלום.
נרתעתי, אבל מיד נרגעתי אמרתי לעצמי שכנראה האשראי הזה של חמותי והתקשרתי אליה מיד עדכנתי אותה שבטעות שילמתי באשראי שלה ושילמתי לה.
יש לציין שיש לי הרבה כרטיסי אשראי שהם לא שלי בארנק פייפל, כי יש לי משפחה וחברות שמבקשות ממני להזמין להם דברים.
ההזמנה הגיע אלי הביתה בשעה טובה ומיד אחר כך קיבלתי את ההודעה מפייפל שמישהו ביטל את התשלום שלי לTEMU וכרגע החשבון שלי בפייפל חסום.
נכנסתי לTEMU ואני רואה שההזמנה שלי אכן בסכסוך תשלום...
שאלתי את חמותי אם ידוע לה משהו כזה והיא ענתה בשלילה,
בדקתי איתה שזה אכן הכרטיס שלה אבל אז חשכו עיני ... הכרטיס לא שלה.
ניסיתי להתקשר לכמה חברות גיסות וכו לשאול אולי זה הכרטיס שלהם וכו -לפי 4 ספרות אחרונות.. אבל אף אחת לא ענתה בחיוב
כרגע אני מחפשת בנרות איך אני יכולה להשיג את בעל הכרטיס בשביל לשלם לו את ההוצאה הבלתי צפויה שלו וכן בשביל להוריד את מגבלות החשבון שלי.

ניסיתי לברר דרך פייפל ע"ש מי הכרטיס או אפילו לאיזה בנק זה שייך וכו וכו אך אסור להם לתת לי מידע..

יש דרך לברר זהותו של בעל כרטיס רק עם 4 ספרות אחרונות?
או יש אולי פתרון אחר?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה