השראה גם סיפור מרגש, גם מיקרו קופי חזק וגם פונט חינמי להורדה

• הוסף לסימניות
חברה שיתפה אותי בסיפור הבא - איך נולד הפונט ׳פיל כחול׳:
מרגש!

וכשאתם מורידים את הפונט (החינמי) מכאן:

תעשו טובה, תורידו דרך המייל,
תחוו חווית מיקרו קופי אלופה!

• הוסף לסימניות
יש מצב להעלות לחסומים?...

• הוסף לסימניות
חברה שיתפה אותי בסיפור הבא - איך נולד הפונט ׳פיל כחול׳:
מרגש!

וכשאתם מורידים את הפונט (החינמי) מכאן:

תעשו טובה, תורידו דרך המייל,
תחוו חווית מיקרו קופי אלופה!

יש מצב להעלות לחסומים?...

יאווו
בדיוק רציתי לשתף...
הנה יש לי צילום מסך אחד אלוף1.JPG

• הוסף לסימניות
ואוווווווווו. מרגש באמת.
מדהים לראות מה עומד מאחורי פונט, ומאחורי בנאדם בכלל.
ואיזו חווית מיקרו קופי.
תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
בהאמת הזמנתי את הפונט הזה. הסיפור מאד מרגש

• הוסף לסימניות
מחילה על ההקפצה
אין לי בכלל הבנה בפונטים וכדו', אבל הורדתי את זה, ואני רוצה להכניס את זה לוורד למשל, או בכל מקום אחר שאוכל לכתוב עם זה טקסט שלם, איך עושים את זה?
תודה מראש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחילה על ההקפצה
אין לי בכלל הבנה בפונטים וכדו', אבל הורדתי את זה, ואני רוצה להכניס את זה לוורד למשל, או בכל מקום אחר שאוכל לכתוב עם זה טקסט שלם, איך עושים את זה?
תודה מראש

יש לפתוח את הקובץ (ע"י שתי לחיצות) ואז יש "התקנה"
ואז אוטומטית נמצא בוורד

• הוסף לסימניות
יש לפתוח את הקובץ (ע"י שתי לחיצות) ואז יש "התקנה"
ואז אוטומטית נמצא בוורד
תודה רבה.
פשוט בהורדה קראתי לזה פיל כחול וחשבתי שכך אני אמור למצוא את זה בוורד, ועכשיו ראיתי את זה תחת השם באנגלית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה