גם עליכם הוא נופל בפעם האלף?

• הוסף לסימניות
הוא חמוד כזה, צבעוני ועליז,
עשוי מחומר טוב, אטום אבל נושם.
הוא אמור להיות גם אפקטיבי וגם נאה, אם לא המקל שלו-
של וילון האמבטיה.
ניסינו כבר את כל הסוגים: קצר, ארוך, מוברג וטלסקופי,עם גומיות בצדדים ועוד קצת באמצע, לתוספת,
ותמיד תמיד, בדיוק באמצע המקלחת, כשהקטנה צווחת שנכנס לה סבון לעיניים-
הוא צונח,
על הראש ועל מה שאפשר מסביב.
מה עושים???

• הוסף לסימניות
:D:D:D

:):):)

אני מדמיינת אותך מסובכת בוילון ומסתבכת עם הסבון....

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לנו יש טלסקופי ואנחנו מהדקים חזק מאד ולא נופל אף פעם
כנראה אתם לא יודעים להדק את זה מספיק טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;928534:
אין לי מושג לנו יש טלסקופי ואנחנו מהדקים חזק מאד ולא נופל אף פעם
כנראה אתם לא יודעים להדק את זה מספיק טוב
קנינו כבר כמה סוגי טלסקופים,
והידיים של בעלי הם כמו שתי צבתות...
איזה סוג קניתם? יש לך מושג?

• הוסף לסימניות
למה לא לקחת 2 חצי עיגולים מה שיש בארון לתליית בגדיים ולשים את זה על הקיר ומוט רגיל מאלומניום מצד לצד זה הדבר הכי טוב.
זה מה שיש אצלי.

• הוסף לסימניות
אין לי פתרון, רק משתתפת:
איי זה כואב נורא!
וגם מבהיל.
ברגע הראשון את לא קולטת מה צנח עלייך, מאיפה ולכבוד מה.

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי כמו NEW,
עולה כמה שקלים ומחזיק שנים... יש לקנות בכל חנות טמבור.

• הוסף לסימניות
מסכנה, מה שכתוב "צרות באות בצרורות" גם סבון, גם וילון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;928571:
למה לא לקחת 2 חצי עיגולים מה שיש בארון לתליית בגדיים ולשים את זה על הקיר ומוט רגיל מאלומניום מצד לצד זה הדבר הכי טוב.
זה מה שיש אצלי.

נכתב ע"י קורס;928609:
גם אני עשיתי כמו NEW,
עולה כמה שקלים ומחזיק שנים... יש לקנות בכל חנות טמבור.
או! זה רעיון פצצה,
גם פשוט וגם גאוני. ישר ל"פטנט רשום"! יישר כח, לזה חיכיתי. אני הולכת לדווח על הרעיון לבעלי (הוא האחראי על נושא ההתקנות)

וקוריוז לסיום: יש לי בספר דברי הימים לבני הבכור מעשה שארע, כשאמרתי לו בגיל שנתיים ללכת להוריד נעליים לקראת מקלחת באמבטיה, ופתאום שמעתי "בום" גדול ואת הילד צורח בהתרגשות:"איזה נס ה' עשה לי! איזה נס ה' עשה לי!"
רצתי מיד
-המוט והוילון צנחו מילימטר לידו... עד היום הם צונחים, והוא כבר בן שבע... (אבל הרבה פעמים גם עליו...)
טוב, לפחות סוף סוף יש פתרון. תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה, יש מוטות שמתחברים עם ברגים.
אין מצב שיפול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;928685:
או! זה רעיון פצצה,
גם פשוט וגם גאוני. ישר ל"פטנט רשום"! יישר כח, לזה חיכיתי. אני הולכת לדווח על הרעיון לבעלי (הוא האחראי על נושא ההתקנות)

וקוריוז לסיום: יש לי בספר דברי הימים לבני הבכור מעשה שארע, כשאמרתי לו בגיל שנתיים ללכת להוריד נעליים לקראת מקלחת באמבטיה, ופתאום שמעתי "בום" גדול ואת הילד צורח בהתרגשות:"איזה נס ה' עשה לי! איזה נס ה' עשה לי!"
רצתי מיד
-המוט והוילון צנחו מילימטר לידו... עד היום הם צונחים, והוא כבר בן שבע... (אבל הרבה פעמים גם עליו...)
טוב, לפחות סוף סוף יש פתרון. תודה לכולכם!
חמוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;928467:

:):):)

אני מדמיינת אותך מסובכת בוילון ומסתבכת עם הסבון....
אני לא צריכה לדמיין זה קורה לי כל הזמן מעצבבבבבבבבבבבבבבבן:mad:
הרעיון שהבאתם גאוני

• הוסף לסימניות
יש חנות למוצרי אמבטיה ברח' רבי עקיבא בבני ברק, קניתי שם מוט שהוילון נתפס עליו כמו וילון רגיל, גם יפה גם חזק ולא יקר, בסביבות 100 ש"ח וכמובן שזה לא נופל, יש לזה גם מוט באמצע שמתחבר לתקרה.

• הוסף לסימניות
לא היתה לי בעיה במוט טלסקופי, מה שצריך זה לשים אותו באלכסון ולהדק היטב ואז לישר למצב מאוזן תוך כדי דחיפה חזקה. אחר כך ממש לא זז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;929047:
לא היתה לי בעיה במוט טלסקופי, מה שצריך זה לשים אותו באלכסון ולהדק היטב ואז לישר למצב מאוזן תוך כדי דחיפה חזקה. אחר כך ממש לא זז.

איפה קנית את המוט ומתי?
ניסיתי להשיג מוט נורמלי ולא מצאתי

• הוסף לסימניות
לנו יש מוט בצורת האות ריש
באיזור הפינה של הריש, הוספנו בתקרה וו שמשתלשל ממנו חוט מתכת שמתחבר לפינה
זה עוזר למוט לקבל ייצוב מספיק חזק
והחוט בגלל דקותו כמעט ולא מורגש

• הוסף לסימניות
כנראה יש לכם טיח או צבע לא משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה