כללי גם פוטושופ שלי השתכר!

• הוסף לסימניות
הסמן של העכבר כל הזמן מתעוות (לא רואה את הצורה שלו, עגול, אלא רק קוים מעוותים- או הופך לארבע סמנים במקום אחד, מישהו נתקל בזה? זה כבר המחשב השני שזה קורה לי.

ודבר שני- הסמן של המברשת הרבה פעמים משתנה לי לצורה אחרת- למשל אני מסמנת שאראה את העיגול בגודל המברשת אבל הוא משתנה לי לבד לסמן בגודל אחיד,
ולא רואים את זה בתפריט עדיפיות

אשמח לכל עזרה!!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלב ודבש;955245:
ודבר שני- הסמן של המברשת הרבה פעמים משתנה לי לצורה אחרת- למשל אני מסמנת שאראה את העיגול בגודל המברשת אבל הוא משתנה לי לבד לסמן בגודל אחיד,
ולא רואים את זה בתפריט עדיפיות

אשמח לכל עזרה!!:)
זה קורה כשמקש הCAPS-LOCK דלוק. לא רואים את הסימונים של המברשת רק איקס או משהו דומה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! פתרת לי את בעיה מספר 2!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא נתקל בזה?
ולי זה קורה בשתי מחשבים שונים :(

• הוסף לסימניות
אפשר צילום מסך?
דווקא אני חושב שזה כן קשור להעדפות התכנה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 172.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
כמובן שהמחשב לא נמצא במצב של "קאפס לוק"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה