דרוש מידע גמבוי נינטנדו DS כשר ובלי אינטרנט- איפה מומלץ לקנות?

• הוסף לסימניות
מקום אמין שאפשר להיות רגועים מבחינת כשרות המשחקים ואינטרנט.

אודה מאד לעזרת המנוסים!
תודה!

• הוסף לסימניות
קנינו 2 גמבויים 2 מסכים תלת מימד באלי אקספרס, והם היו מצויינים.
זה חצי מחיר, אם אתם לא רגועים לגבי הכרטיס (לנו היה רק משחקים נורמאלים, אבל תמיד אפשר למחוק..)
אפשר לקנות בארץ כרטיס משחקים ברוב החנויות של פלאפונים, ובחלק מהטמבורים.

גמבויי גדול
גמבוי קטן

סתם משיטוט קטן באלי אקספרס, זה לא הקישורים שמהם קניתי, זה היה לפני הרבה זמן.
אבל זה הסגנון...

• הוסף לסימניות
בבני ברק - טויסלנד רבי עקיבא 154
משחקים - יש לי 140 משחקים (חלקם כפולים) סה"כ 16 גיגה (הגיימבוי לא קולט כרטיס יותר גדול)
אני יכול להעביר למי שרוצה (בתשלום) (בחנות כרטיס עולה 180)
לא יצא להיפגש עם מכות חוץ מהGTA הידוע לשמצה.

• הוסף לסימניות
יש לי כאן כרטיס למכירה מי שרוצה ב- 150 שקל ויש בכרטיס 99 משחקים, כשרים, ללא אלימות, שמתאים לגמבוי - Nintendo DS (הגמבוי DS הרגיל}.
WIN_20251009_12_42_05_Pro.jpg

קבצים מצורפים

• WIN_20251009_12_43_09_Pro.jpg
    WIN_20251009_12_43_09_Pro.jpg
    KB 127.2 · צפיות: 61
  • WIN_20251009_12_43_09_Pro.jpg
    WIN_20251009_12_43_09_Pro.jpg
    KB 127.2 · צפיות: 28
  • WIN_20251009_12_44_07_Pro.jpg
    WIN_20251009_12_44_07_Pro.jpg
    KB 116.3 · צפיות: 66
  • הוסף לסימניות
בבני ברק - טויסלנד רבי עקיבא 154
משחקים - יש לי 140 משחקים (חלקם כפולים) סה"כ 16 גיגה (הגיימבוי לא קולט כרטיס יותר גדול)
אני יכול להעביר למי שרוצה (בתשלום) (בחנות כרטיס עולה 180)
לא יצא להיפגש עם מכות חוץ מהGTA הידוע לשמצה.
אשמח לרכוש מכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה