ג'מבומייל בנתיב

• הוסף לסימניות
יש מי מחברי הפורום, משתמש נתיב, שנתקל בבעיות בשליחת קבצים בג'מבומייל, או לרוט אלבומים?

• הוסף לסימניות
כן אני

כבר שנים שהכל בסדר ופתאום לפני חצי שנה נהיה לי בעיות עד שהתכתבתי עם נתיב והם שלטו לי מרחוק על המחשב וסידרו לי

• הוסף לסימניות
רוט אמרו לי היום שהרבנים ביקשו שזה יחסם
צריך לבקש שיפתחו מחדש לצורך העבודה

• הוסף לסימניות
כל הבעיה זה שצריך להתעדכן לנתיב 4.
תתקשר ויעדכנו לך.

• הוסף לסימניות
עדכנו לי לנתיב 4, ועדיין יש בעיות בהעלאה.

• הוסף לסימניות
גם לי עידכנו לנתיב 4 ועדיין לא מצליחה לשלוח, ממש מתסכל!!

• הוסף לסימניות
הרגע דיברתי איתם,
והתגובה הייתה ש"אין להם פיתרון לזה" !!!!!!

• הוסף לסימניות
גם לי הם אמרו שזה לא קשור אליהם והם פתחו את כל החסימות של האתר
אבל תכלס רק ללקוחות נתיב יש בעיה עם האתר
שלחתי דרך שכנה שיש לה נט נקי - ועבר תוך דקות
נראה לי שצריך לומר להם שפשוט עוברים למשהו אחר אם זה לא יסתדר
לא שייך לעבוד בצורה כזו

• הוסף לסימניות
בדיוק. אני ניסיתי לדבר גם עם צוות ג'מבומייל בעצמם והם ניסו לסדר מה שאפשר, וכן, דיברתי עם הספק שלי והם גם ניסו לעשות מה שאפשר ושום דבר לא עזר! זה ברור שזה בעיה בנתיב! השאלה מה עושים? מצד אחד אני חייבת את זה, מצד שני חבל לי לעבור עכשיו למשהו אחר... אולי להתארגן כולם ביחד ולעשות משהו

• הוסף לסימניות
מצטרפת...
אחרי מלא שעות אויר עם נתיב הם טוענים שלא קשור אליהם.
וזה פשוט נורא ככה.

• הוסף לסימניות
החלפתי בגללם ספק ותשתית, ועדיין אני לא מצליח להעלות, מה שאני עושה בלית ברירה, כל פעם שאני צריך לשלוח חומר, אני מתקשר אליהם, והם פותחים לי את המשתמש (לא הסרה מלאה) לשימוש חופשי מוגבל לכשעה+, ואז זה פועל כרגיל, לאחמ"כ, זה ננעל אוטומטית.

• הוסף לסימניות
גם לי לא עובר, זה מתסכל!
ודיברתי עם נתיב כבר כמה פעמים
הם מתקנים לי וזה עובד לי לפעם אחת
ואח"כ שוב בעיות

• הוסף לסימניות
גם לי לא, ועשיתי ניסיונות גם על קבצים ששוקלים כלום וחצי.
לא עובר!!!

• הוסף לסימניות
לי יש אתרוג - וג"כ הג'מבו לא עובר, :confused:
אני שולחת דרך https://www.wetransfer.com/
ניתן לשלוח עד 2 ג'יגה בחינם, יש להם ממשק קל ונח.

בהצלחה :p

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקבוצת המתוסכלים - אני עם אותה הבעיה בדיוק! וזה ממש תוקע לי את העבודה!

• הוסף לסימניות
מה יהי' איתם?????
אני פשוט מתוסכל !!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1970788:
מה יהי' איתם?????
אני פשוט מתוסכל !!!!!

גם אני מתוסכלת:(
יש לימישהו פתרון:confused:

• הוסף לסימניות
חצופים!
הם כל הזמן אומרים לי שהבעיה לא בנתיב...
אז איך זה שלהרבה נתיבים זה לא עובד?

אצלי זה עובד למקוטעין
יום כן היום לא
עם דגש על היום לא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה