ג'מבומייל

• הוסף לסימניות
לגבי ג'מבומייל:

הם ביטלו את האפשרות של רכישת קודים מיידית דרך SMS
ניתן לרכוש דרך פאיפל או בכרטיס אשראי.

רכשתי בפאיפל והמתנתי לקודים במשך 5 ימים... (שגם אז קיבלתי את הקודים פרטנית למייל לאחר משא ומתן נזעם במיילים עם שירות הלקוחות שלהם)
לא מומלץ!

לדבריהם רכישה באשראי מהירה יותר ומקבלים קוד תוך כחצי שעה, לא בדקתי ובכל מקרה זה איטי מידי.

לצערי, מנסיון קודם וארוך עם ג'מבומייל (ודווקא בתשלום..) עושה רושם שלא ממש מפוקסים שם החבר'ה בלתת שירות מקצועי ותחרותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1160262:
ג'מבו מייל נרשמתי, כשאני מגיעה ל"בחירת קבצים לשליחה" וגוררת קבצים, פחות מ 500, לא מופיע לי אפשרות שליחה, רק "נקה רשימה", למה? סרקתי את כל העמוד ולא מוצאת איך לשלוח, מוזר

יעזור לך?

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1160741:
לגבי ג'מבומייל:

הם ביטלו את האפשרות של רכישת קודים מיידית דרך SMS
ניתן לרכוש דרך פאיפל או בכרטיס אשראי.

רכשתי בפאיפל והמתנתי לקודים במשך 5 ימים... (שגם אז קיבלתי את הקודים פרטנית למייל לאחר משא ומתן נזעם במיילים עם שירות הלקוחות שלהם)
לא מומלץ!

לדבריהם רכישה באשראי מהירה יותר ומקבלים קוד תוך כחצי שעה, לא בדקתי ובכל מקרה זה איטי מידי.

לצערי, מנסיון קודם וארוך עם ג'מבומייל (ודווקא בתשלום..) עושה רושם שלא ממש מפוקסים שם החבר'ה בלתת שירות מקצועי ותחרותי.

מי משלם לג'מבו?
כל מה שכתבתי ואני משער שגם אחרים כתבו זה לגביי השירות החינמי של ה500MB, שזה מספיק, ומקסי' שולחים 2-3 רארים.. אבל לשלם להם?? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1160758:
מי משלם לג'מבו?
כל מה שכתבתי ואני משער שגם אחרים כתבו זה לגביי השירות החינמי של ה500MB, שזה מספיק, ומקסי' שולחים 2-3 רארים.. אבל לשלם להם?? :)

אני מעדיף לשלם כמה שקלים ולשלוח נפח גבוה מיידית ללא חלוקה לנפחים קטנים וכו'

אבל העניינים שם יגעים מאוד, וחבל.

אגב, במקרים רבים ששלחתי נפח גבוה הלקוח שלי לא הצליח להוריד, קיבל הודעות שגיאה וכד'
זה נשמע כאילו החבר'ה שם כבר הבינו שיש מתחרים טובים מהם ופתרונות חינמיים מצויינים אז הם 'סוחבים' כמה שאפשר וזהו, ללא פיתוח ושיפור של השירות.

זו ההתרשמות שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;1160749:

בסוף באמת הבנתי שהכפתור "שלח" שם רק שאני לא רואה אותו... אז לחצתי במקום כל שהוא וזה העלה קבצים, אותה תיקיה לקחה בקופי פחות זמן, רק חבל שההעלאה שם נכשלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה