כללי גמבו מייל-בעיה בהעלא קבצים, נתקלתם?

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להעלות קבצים והא לא נותןלי, למה?

• הוסף לסימניות
אני גם שמתי לב לזה - יש הרבה בעיות בג'מבול מייל, צריך לנסות כמה פעמים

• הוסף לסימניות
אני כבר מזמן הפסקתי להתשמש בג'מבו מייל. משתמש בזה:
www.wetransfer.com

גם נותן עד 2 ג'יגה וגם לא נתקע לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסים;1120197:
אני כבר מזמן הפסקתי להתשמש בג'מבו מייל. משתמש בזה:
www.wetransfer.com

גם נותן עד 2 ג'יגה וגם לא נתקע לי.
לא הכרתי אותו.
ניסיתי עכשיו ואני מאמצת.
תודה

• הוסף לסימניות
כן. עשה לי המון בעיות ביומיים האחרונים

• הוסף לסימניות
למה גמבו מייל וכול הבולשיט הזה? יש גוגל דרייב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1121039:
עד כמה הוא נותן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1121039:

ראשית ג'מבומייל הרבה יותר מהיר..
בנוסף לכך הוא לא מוגבל לנפח, דהיינו עד 500MB לכל העלאה וללא גבול העלאות, לא צריך לאחוז ראש מתי נגמר הזיכרון..

• הוסף לסימניות
אני התחלתי להשתמש ב- WeTransfer והוא נוח הרבה יותר וזה עד 5GB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1121158:
חסום באתרוג

גוגל דרייב חסום באתרוג? אצלי הוא פתוח..
תשלחי פנייה, באף מסלול הוא לא אמור להחסם!

• הוסף לסימניות
חמש גיגה ואפשר לקבל בהמשך עד 15 בחינם! מעבר לזה ניתן לישכור..... זה בעיקרון איכסון, אתה מעלה ומשתף לאיזה כתובת מייל שאתה רוצה, וגם יש אופצייה שהגימייל נותן לך עם הקבצים שאתה מנסה לעלות גדולים מידי אז הוא מציע לשלוח בגוגל דרייב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה