עזרה ג'מבו מייל עובד לכם?

• הוסף לסימניות
אני פותחת את הג'מבו להעלות קבצים, אבל הוא נותן לי עמוד עם רקע נאה, וכותרות למעלה (מנויים, מחירון וכו'), בלי אופציה של העלאת קבצים.
רק אצלי?

• הוסף לסימניות
היי
מה קרה לו? גם אצלי ככה-אתרוג :(

• הוסף לסימניות
עשה לי את זה גם, נרשמתי מחדש ועובד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא, זה היה אחרי 9 בערב.
אבל אני רואה שכתבו שיש את זה בעוד חסימות. אז אולי הבעיה בג'מבו ולא בנתיב?

• הוסף לסימניות
לא, זה היה אחרי 9 בערב.
אבל אני רואה שכתבו שיש את זה בעוד חסימות. אז אולי הבעיה בג'מבו ולא בנתיב?
בדקתי ב2 מחשבים עם נתיב והיה בעיה.
בדקתי במחשב ללא נתיב ועבד מצוין...

• הוסף לסימניות
ניסת בדפדפן אקספלורר לגלוש לג'מבו מייל?

• הוסף לסימניות
גם באקספלורר אותו דבר.
התקשרתי לנתיב, הם אמרו לי לעשות הקלטה של פתיחת האתר ולשלוח להם. בינתיים לא שלחו תשובה אם הם עלו על הבעיה.

• הוסף לסימניות
גם באקספלורר אותו דבר.
התקשרתי לנתיב, הם אמרו לי לעשות הקלטה של פתיחת האתר ולשלוח להם. בינתיים לא שלחו תשובה אם הם עלו על הבעיה.
לי יש נתיב וגם לא עבד.
שלחתי בקשה לנתיב דרך האתר תוך כמה דקות סידרו את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה