גמבו מייל

• הוסף לסימניות
קניתי באשראי בגמבו מייל לשולח למישהו קובץ גדול
אמנם לא הרבה כסף כמה שקלים
אבל אני כבר מנסה פעם שניה לשלוח את המייל וזה נתקע לי
מישהו יודע מה אמור להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
מה נתקע?

• הוסף לסימניות
אתמול בלילה שלחתי פעם אחד וכשזה אחז ב21 % זה נתקע ונשאר ככה
הוא לא שולח אותו
שלחתי שוב מאוחר בלילה, עכשיו חזרתי למחשב ואני רואה ששוב נתקע ב20% שנשלח

• הוסף לסימניות
לכאורה, בעיה במחשב או בחיבור האינטרנט שלכם (החיבור איטי בדרך כלל?), תנסו עם דפדפן אחר ותנקו קבצי קוקיס (קונטרול+שיפט+דילית)
רק את הקובץ הספציפי הזה הוא לא מסכים להעלות או כל קובץ ששוקל כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1395865:
לכאורה, בעיה במחשב או בחיבור האינטרנט שלכם (החיבור איטי בדרך כלל?), תנסו עם דפדפן אחר ותנקו קבצי קוקיס (קונטרול+שיפט+דילית)
החיבור לא כל כך מהר אפשר לומר רגיל
איך אני מנקה קבצי קוקיס? פשוט ללחוץ על המקשים שאמרת
לכבות המחשב?
אני ינסה עם פייפרקס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1395865:
שלחתי בפיירפוקס ואכן הצלחתי
תודה משיקו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה