גמולים המוכרים לאופק חדש- קורסי קיץ

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש מידע על קורסי קיץ-גמולים מוכר לאופק
עדיף בב"ש?
יעזור לי מאוד תודה

• הוסף לסימניות
היה של כוורת
זול, קל, מעניין ומהבית
מתאים לציבור שלנו
עכשיו כבר אי אפשר להרשם אבל חשוב להתעדכן לפעם הבאה

קבצים מצורפים

• קורסי קיץ.pdf
    KB 830.7 · צפיות: 179
  • הוסף לסימניות
תודה
עוד מישהו? יש סיכוי למשהו הקיץ הזה???

• הוסף לסימניות
יש עדיין גמולים בכוורת, אבל לא יחידה אחת של הרבה שעות, אלא צריך להירשם ולבחור הרבה יחידות קטנות של 3 שעות כל אחד ויחד להגיע ל 30 שעות

• הוסף לסימניות
כדאי לעשות יותר מ60 שע' בשנה?
הבנתי שזה לא נצבר..

• הוסף לסימניות
תכנסי לאתר של כוורת ותזדהי דרך משרד החינוך ופשוט תרשמי.
אם סיימתי השנה סטאז'.
שווה לי לעשות גמולים של אופק הקיץ?
@טילון אשמח לתשובה אם את יודעת
ואם כבר גם לשאלה הזו
הבנתי שזה לא נצבר..

• הוסף לסימניות
אם סיימתי השנה סטאז'.
שווה לי לעשות גמולים של אופק הקיץ?
@טילון אשמח לתשובה אם את יודעת
ואם כבר גם לשאלה הזו
אני חושבת שבשנה של הסטאז' אי אפשר לצבור שעות, אבל אני לא בטוחה
הבנתי שזה לא נצבר..
יש סך מסויים של שעות שאפשר לצבור לדרגה הבאה, אבל אין טעם לצבור יותר מדי, המקסימום שאפשר לברוויח זה שאם עשיתי 60 שעות יותר ממה שאני צריכה עד לדרגה הבאה, אחרי שאעבור דרגה אוכל לעשות 60 שעות פחות כדי לעבור לדרגה שאחריה, אבל זה לא יקצר את הזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה