אני לא רואה מה כתוב פה
איך נרשמים במצפן לכוורת? מה צריך לחפש?אני לא רואה מה כתוב פה
אבל אני מניחה שהכוונה היא שכדי שייצברו שעות לגמול צריך לסיים 30 שעות, ואפשר לצבור עד 3 השתלמויות כאלו בשנה.
וזה בגלל שהשתלמות בסיסית היא 30 שעות.
השתלמויות של משרד החינוך לא נספרות כגמולים אלא בשעות, ואחר כך משרד החינוך ממיר אותן לפי הרפורמה הרלוונטית לגמולים או לשפ"מ.
בכל מקרה, מניסיון שלי עם הכוורת, צברתי 30 שעות והן נחשבו לי כ30 שעות. לא כגמול שלם.
אם יש לי תואר אקדמי בתחום בו אני מלמד, אך אין לי עדיין תעודת הוראה (הסכימו שאלמד בתנאי שאתחיל תעודת הוראה). כרגע אני לא בעוז לתמורה, למרות שביקשתי. הבוס טוען שיותר משתלם לי לחכות עם כניסה לעוז לתמורה ובינתיים לצבור גמולים.רק עבור דרגה אקויולנטית
כל שנת ישיבה שווה ערך ל3 נקודות
גמולים זה לא ברור אם עדיין ניתן רטרו אבל גם אם כן אז אפשר רק בשנים שהיה לך וותקאם יש לי תואר אקדמי בתחום בו אני מלמד, אך אין לי עדיין תעודת הוראה (הסכימו שאלמד בתנאי שאתחיל תעודת הוראה). כרגע אני לא בעוז לתמורה, למרות שביקשתי. הבוס טוען שיותר משתלם לי לחכות עם כניסה לעוז לתמורה ובינתיים לצבור גמולים.
הוכרה לי שנה אחת לוותק, ואני מתלבט אם לנסות להתווכח על שנה נוספת.
שאלתי:
1. האם אני בכלל יכול לצבור גמולים לפני שיש לי תעודת הוראה?
2. האם אני יכול להגיש אישור מישיבה עבור גמולים מהשנים שהיה לי וותק, או מהשנה הזו?
3. האם זה בכלל נכון ששווה לי לחכות עם כניסה לעוז לתמורה?
@יועץ ארגוני פדגוגי האם תוכל לעזור לי? אשמח להתייעץ אתך בנושא נוסף בפרטי, אם זה אפשרי. תודה רבה!
תודה גם לכל התורמים מנסיונם ומהידע שלהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים