גמולים

• הוסף לסימניות
איפה אפשר השנה לעשות גמולים ע"י מבחנים?
דחוף.

• הוסף לסימניות
לא עכשיו.
כל המבצעים זה כשהם רואים שאין להם מספיק משלתמות בפועל, רק אז מתחילים עם מבחנים....

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בכל הארץ. אם אתם מכירים אשמח שתעדכנו אותי.

• הוסף לסימניות
בדיוק ראיתי בבית רבקה, קורסים מתוקשבים שמוכרים לגמולים.
30 שעות-350 ש"ח.
משתלם?

• הוסף לסימניות
זה יוצא בעצם 1400 לגמול. (גמול= 120 ש')
לא משתלם. יש במחירים טובים יותר.
אני חושבת שיש עכשיו דרך סמינר קוק-
עבודות ל 2 גמולים ב1200, אני לא בטוחה, שווה לבדוק.
אך בשנה שעברה עשיתי אצלם 4 גמולים ב1500.
יש זמנים של מבצעים, עכשיו אין כ"כ.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעדכנו.

• הוסף לסימניות
מה המספר של קוק?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בבית המורה של סמינר שרנסקי בביתר, חוברות למילוי, לא ביררתי פרטים.

• הוסף לסימניות
מבחני בקיאות בחדש תמיד היו בלי קשר למבצעים

• הוסף לסימניות
שנה שעברה עשינו קבוצה גדולה גמולים בכתב,
קיבלנו לפני שבועיים מכתב ממשרד החיונך כי לא מכירים בגמולים מתוקשבים אלא רק בתנאי שגם למדת שם בפועל קורסים!!!!!

• הוסף לסימניות
העניין של דיווח הגמולים מסודר בימים אלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה