עובר ושב גמחי"ם כתחליף למשכנתא?!

• הוסף לסימניות
במידה ואני צריך סכום לדוגמא של 750,000 ש"ח ואני יכול לעמוד בהחזר חודשי של 15,000 ש"ח,
האם יש כמות של גמח"ים [לסכומים המדוברים צריך כ15 גמח"ים] שנותנים הלוואות של 50 א"ש בהחזרים של מקסימום 1,000 ש"ח לחודש? [כמובן שעדיף תשלומים נוחים יותר...]

במידה וכן אשמח למידע והכוונה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קשה להאמין שתמצא 15 גמחי"ם,
גם אם כן מדובר בכאב ראש גדול מאד שככל הנראה שווה לך לשלם את הריביות שיחסית לא יצאו הרבה כי אתה תוכל לקחת את המשכנתא לתקופה קצרה ממש אם אתה יכול להחזיר 750,000 בחודש.

• הוסף לסימניות
קשה להאמין שתמצא 15 גמחי"ם,
גם אם כן מדובר בכאב ראש גדול מאד שככל הנראה שווה לך לשלם את הריביות שיחסית לא יצאו הרבה כי אתה תוכל לקחת את המשכנתא לתקופה קצרה ממש אם אתה יכול להחזיר 750,000 בחודש.
1. אם כל אחד יכתוב את הגמ"ח שהוא מכיר מקווה שאוכל למצוא כמות כזאת... אבל גם אם יהיה 10 נתמודד... [אני לבד מכיר כ3 אבל זה המוכרים כבר...]
2. גם משכנתא זה כאב ראש.
3. היום הריביות גבוהות גם עבור הלוואה קצרה. ובנוסף אני מאד מנסה להשתדל להמנע מלקחת הלוואה בריבית מטעמי הלכה.
4. כמובן שאשמח לפריסה יותר נוחה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין בכלל הרבה גמחי"ם הנותנים 50אל"ש בפריסה ל50 חודשים.
גם אלו שכן זה רובם עם תור ארוך, או עם פרוטקציות...

יהיה קשה עד בלתי אפשרי להשיג כמות כזו של גמחי"ם בזמן קצר, וגם לא ממש מתקבל על הדעת החזר של 15אל"ש לחודש...

• הוסף לסימניות
אין בכלל הרבה גמחי"ם הנותנים 50אל"ש בפריסה ל50 חודשים.
גם אלו שכן זה רובם עם תור ארוך, או עם פרוטקציות...

יהיה קשה עד בלתי אפשרי להשיג כמות כזו של גמחי"ם בזמן קצר, וגם לא ממש מתקבל על הדעת החזר של 15אל"ש לחודש...
אני לא צריך זאת בצורה מיידית. ופרוטקציה תמיד אפשר לנסות להשיג...
אשמח אם כל אחד יוכל לתת את השנקל שלו ויכתוב את הגמ"ח שהוא מכיר.

• הוסף לסימניות
יש לי רשימה של גמחי"ם של 20 אל"ש, אך זה לא יעזור לך... וגם לא ארשום את זה כאן...

• הוסף לסימניות
מה סכום ההלוואה ובאיזה החזרים בגמח"ים הבאים:
1. יפה
2. קופרמן
3. 'צדקתו'
4. נויבירט

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תנסה לבדוק עם 'הגמ"ח המרכזי' או 'אושר בכבוד'.

• הוסף לסימניות
בעיקרון כן, אבל יכול להיות שיעזור להפעיל קשרים...
לא מאמין שגם עם פרוטקציה אפשר להשיג שם כזה סכום... סכומים נמוכים אפשרי אולי.
ולכן אני מנסה את הדרך ששאלתי עליה. גמח"ים של 50 א"ש בהחזר של 1000 או 20 א"ש בהחזר של 400-500
אשמח לכל מידע!
מי שמעוניין דווקא בפרטי אוכל להוסיף פרטי קשר.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע לגבי הגמ"ח החדש של קופרמן?
תנאים? סכומים? פרטי יצירת קשר?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה