דרוש מידע גמח בגדי אירועים "מכובד"- קופת העיר

יש לנו תור להשבוע ביום שישי
אנחנו משפחה עם 5 נשים אחת בהריון
4 ילדות
החתונה בסיוון
אנחנו לא מבני ברק ומחפשות סגנון חסידי
השאלה היא אם יש לי בכלל מה לצאת?
אם יש מישהי שהייתה כבר אחרי פסח ותוכל לענות לי?
יש שם משהו סגנון חסידי קלאסי (לא כבד מדי.....)
יש שלהם להריון בכלל?

@שיהיה תמיד שמח , גיסות שלי מירושלים סגרו על בגד מהגמ"ח של נווה יעקב,
שמלה בצבע תכלת של ONE OF A KIND, האם במקרה יש לכם את זה גם??
יעזור לי מאד לדעת, כדי שלא אסע סתם לירושלים...

תודה!

הבנתי שיש להם שמלות יפיפיות לקיץ

יש שם גם שמלות לתינוקות? גיל שנה וחצי?
ואין אפשרות לראות את השמלות בלי להגיע?

אז איך אפשר לצור איתכם קשר?
אפשר במייל? 9181455 בג'מייל

מישהי יודעת אם הם מסכימים להצר במותן?
ובצוואר?

קו הטלפון איננו מחובר...
יש למישהי מספר אחר?

של מכובד?

זה המספר: 0775164570
אני הצלחתי עכשיו לחייג.

מישהי יודעת האם זה רק לתושבי בני ברק? או שאפשר לשכור שם שמלות גם מי שמגיעה מחוץ לעיר?

למישהו יש תמונות/קטלוג מהגמ''ח מכובד?
יש להם שמלות של אנג'לס?

למכובד אין קטלוג
אולי תמונות שאנשים צילמו שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה