בקשה גמח בונגסטה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לפתוח גמח להשאלת כדורי בונגסטה (נגד בחילות בהריון)
אם יש למישהי כדורים למסירה / למכירה במחיר מוזל אשמח שתיצור איתי קשר בטל 0527140889

• הוסף לסימניות
הגמ''ח נפתח? איפה את?
תוכלי להתקשר אלי אם כן? 0548408705
תודה.

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח בבני ברק באזור גבעת רוקח
אם אתה בני ברקי אני אכתוב כתובת

• הוסף לסימניות
אם את צריכה דחוף אולי יהיה לי כמה לתת לך
אני מבני ברק

• הוסף לסימניות
יש למשהי למסור/ למכור כדורים באזור המרכז או ירושלים?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה יש לי הרבה בירושלים.
0527699859

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?
יש לי בביתר להשאיל
נשאר לי ואני לא אוהבת למכור כי אני אוהבת שיש לי בשביל ההתחלה כל פעם עד שהרופא נותן מרשם
אז אם זה עוזר לך בשמחה
אבל רק השאלה

• הוסף לסימניות
לי יש סניף בביתר מטעם חסדי אילה שמשאיל כדורי זופרן /אונדסטרון לבחילות בהריון
אבל זה רק למי שיש או שיהיה מרשם בהמשך כי כבר לקחו ולא החזירו ובשביל לתפעל את הגמח...

• הוסף לסימניות
למסירה 9 כדורים בונגסטה באשדוד

• הוסף לסימניות
למסירה בבני ברק
17 כדורי בונגסטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה