בכותרת נכתב בטעות "סוגרים" במקום "סורגים"שלום וברכה,
התפרסם ביתד נאמן, יום שלישי של שבוע שעבר (ב2 כסליו)
על גמח להתקנת סורגים לע"נ הילד שנפל ל"ע (לא זכור השם)
זה ממש חשוב לנו!
מי שיש לו אפשרות לראות ביתד נאמן ולכתוב את פרטי ההתקשרות - יעזור לנו מאד!!
תודה!
כן, יצרתי איתם קשר במייל: soreg4 בג'ימייל...מישהו ניסה ליצור איתם קשר?
נראה לי שהמייל שגוי
אבל כל פעם יש לי הודעה שהמייל שגויכן, יצרתי איתם קשר במייל: soreg4 בג'ימייל...
יעילים בהחלט!
מוזר ממשאבל כל פעם יש לי הודעה שהמייל שגוי
תשני:כן soreg4 % gmail.con
% במקום @
למה ככה להגיד?נהניתם מהם?
אני פניתי וענו לי בפרסומת מנוסחת יפה מאד על מתקין וכו' וכו' וכו'
היה נשמע לי פרסומת מוצלחת עם אמינות שואפת לאפס
אבל אולי בכ"ז מישהו כאן נהנה?
כי אפילו לא ענו לי ש'כרגע אין סורג למסירה בגודל הנוכחי' או משהו כזהלמה ככה להגיד?![]()
זה לא גמח שמביא סורגיםכי אפילו לא ענו לי ש'כרגע אין סורג למסירה בגודל הנוכחי' או משהו כזה
אלא ישר לפרסומת...![]()
תוך כמה זמן הם עונים למייל?מוזר ממש
זה המייל שאני מתכתבת איתם...
כתבת בטוח את הג'ימייל נכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים