דרוש מידע גמח ילקוטים בבני ברק

• הוסף לסימניות
מחפשת גמח למסירת ילקוטים בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש לי חברה עם ילדה עם צרכים מיוחדים
שהורסת ילקוטים בקצב מסחרר
והיא ממש מחפשת ילקוטים למסירה
תוכלי לשלוח לי תמונות של הילקוטים?
אולי אשלח קרובי משפחה לקחת בשבילה ?
היא גרה בביתר.....
למייל k3130540 ג'ימייל

• הוסף לסימניות
יש לי חברה עם ילדה עם צרכים מיוחדים
שהורסת ילקוטים בקצב מסחרר
והיא ממש מחפשת ילקוטים למסירה
תוכלי לשלוח לי תמונות של הילקוטים?
אולי אשלח קרובי משפחה לקחת בשבילה ?
היא גרה בביתר.....
למייל k3130540 ג'ימייל

וואו אשמח לעשות כזו מצוה גדולה,
אצלם אחה"צ,
ילקוט מיני מאוס עם קלמר תואם.

• הוסף לסימניות
יש לי ילקוט למסירה של מודן צבע ורוד במצב טוב מאוד
לצלם?
באיזה איזור את ?
אם זה נגיש ירושלים / ביתר / בית שמש אז אני יקח לה את זה בלי לצלם
ואם את יכולה לצלם בקלות אז בכלל אינעליך
תודה רבה רבה
זה חסד עצום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זכות גדולה מאאד
תשלחי למייל שלי
המייל הקודם הוא של חברה שלי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@י.ט.ו.
שלחתי את התמונה של הילקוט לחברה שלך במייל ואין תגובה,
היא רוצה את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה