עזרה גמ''ח לאביזרי ניו בורן

• הוסף לסימניות
אני רוצה 5382807*gmail.com
תודה רבה

• הוסף לסימניות
חברותתת בואנה לא נשכח את מטרת האשכול...
פתחתי אשכול חדש. לכתוב מייל רק בו
מי שכותבת פה, כנראה שלא ישלח לה.

• הוסף לסימניות
מכיון שהאשכול סטה קצת אני מקפיצה שוב
אודה מאוד לכל מי שיש לה אביזרים מתאימים לצילום ניו בורן לתרום/למכור בתשלום סימלי
הגמ''ח ללא שום מטרות רווח!!
S229982541 שטרודל וכו....

תודה

• הוסף לסימניות
חברותתת בואנה לא נשכח את מטרת האשכול...
פתחתי אשכול חדש. לכתוב מייל רק בו
מי שכותבת פה, כנראה שלא ישלח לה.
@הצילום פועם בלבבי או מישהי שקיבלה כבר האשכול ההוא לא עולה יש מצב להדרכות metalli459 בג'ימייל.
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רעיון מבורך
אבל עם כל זה, עדיין זה לא יתקרב לצלמת,
צריך ידע, מצלמה, תאורה וכו'

• הוסף לסימניות
ברור שזה לא מתקרב לצילום מקצועי,
אבל עדיין זה יותר טוב מכלום...
הגמח מיועד לנשים שאין להם תקציב לשלם לצלמת ורוצות בעצמם לצלם
אני בעצמי הייתי עדה לגמ''ח כזה וראיתי את הביקוש הגדול שיש לאנשים
ויהיה גם בעז''ה הדרכה מצולמת להסביר את הכללים הבסיסים ממש בעיטוף וצילום תינוקות

• הוסף לסימניות
רעיון מבורך
אבל עם כל זה, עדיין זה לא יתקרב לצלמת,
צריך ידע, מצלמה, תאורה וכו'
מסכימה בגבול...
בטלזוסטון אם אני לא טועה יש חדר עם דברים לצילום וכו'
ראיתי תמונות שהוציאו אמהות פשוט תמונות מושלמות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה