המלצה גמח לשיבושי קליטה בבני ברק

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור - מפורסם בהסכמתם
יש גמ"ח חדש בבני ברק שמסדרים בעיות בקליטה- יודעים לזהות את הבעיה
ולסדר אותה- או לומר איך לסדר אותה- ללא עלות בין השעות 17:00 ל22:00
לי אישית הם מאד עזרו
בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברחוב עזרא- אשאל אם הוא מרשה לכתוב מדויק
וכבר אכתוב

• הוסף לסימניות
הם גם מניידים ומוכרים פלאפונים?
ואם כן-נותנים כמו גמ"ח - יותר מהשאר- ויותר זול?
אשמח לדעת- דחוף.

• הוסף לסימניות
מניידים- אני לא יודע
אבל פלאפונים הם מוכרים- אני קניתי שם- עולה לפחות 30-40 שקל פחות מהחנויות

• הוסף לסימניות
מניידים- אני לא יודע
אבל פלאפונים הם מוכרים- אני קניתי שם- עולה לפחות 30-40 שקל פחות מהחנויות
אשמח שתתן יותר פרטים- מה קניתם וכמה עלה אני רוצה לבדוק שהם באמת יותר זולים
והאם יש הנחות בניודים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לתועלת הציבור - מפורסם בהסכמתם
יש גמ"ח חדש בבני ברק שמסדרים בעיות בקליטה- יודעים לזהות את הבעיה
ולסדר אותה- או לומר איך לסדר אותה- ללא עלות בין השעות 17:00 ל22:00
לי אישית הם מאד עזרו
בהצלחה.
איך הם עזרו לך ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה