גמח לתבניות סיליקון - יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
להכנת פשטידות אישיות לבר מצוה אני צריכה הרבה תבניות שקעים של מאפינס, ויש לי רק אחת :(
יש בירושלים דבר כזה גמח לתבניות? (כי לקנות במיוחד בשביל זה זה קצת יקר :))
תודה לכן!!!

• הוסף לסימניות
הכי פשוט ובלי להסתבך לנקות אותם שעות אח"כ, תקני תבניות ניר יש בהרבה צבעים וגדלים

• הוסף לסימניות
מה זה התבניות ניר?
והפשטידה היא תוספת לבשר (חוץ מהאורז והתפו"א), אז זה מתאים פתאום ניר תקוע בצלחת?

• הוסף לסימניות
עושים את זה ראיתי בהרבה סעודות, יותר מושלם שזה בלי, זה בטוח. אבל לא הייתי מסתבכת עם ריצה עד הגמח, נקיון מתיש של תבניות סיליקון ולרוץ להחזיר אותן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1430816:
מה זה התבניות ניר?
והפשטידה היא תוספת לבשר (חוץ מהאורז והתפו"א), אז זה מתאים פתאום ניר תקוע בצלחת?

ממש לא תקוע.
אנחנו עשינו פשטידה כתוספת לבשר פעם אחת בתוך מנג'טים גבוהים של מאפינס והורדנו את הניר לפני ההגשה, ופעם אחרת לא הורדנו את הנייר, והיה בסדר גמור.
כמו"כ יש לך אפשרות להשתמש בתבניות אלומינים ח"פ אישי, וראיתי בקייטרינג ממש מכובד שהגישו בצלחות עם התבניות...אני הייתי מחלצת את הפשטידה מהתבנית הזו כי היא לא ממש יפה, אבל כנראה שזה כן הולך.

• הוסף לסימניות
יש היום תבניות אישיות מודפסות בכ"כ הרבה צבעים שאת יכולה להתאים את זה לצבעי העריכה וזה לא יראה נטע זר.

• הוסף לסימניות
את התבניות אני מכירה, והן מהממות, אבל לסופלה או משהו שהולך בפני עצמו, אבל בצלחת עמוסה באורז ובבשר וברוטב פתאום גם לתקוע איזה עטרת ניר ולהתחיל לאכול את זה עם כפית לגרד את הפשטידה מהדפנות נראה לי מוזר קצת, והאמת שקניתי בשביל זה תבניות אלומיניום אישיות כמו שהציעה גפ"ן, אבל חשבתי שאם אשמן אותן הפשטידה תצא בקלות, אבל לא.
הנקיון של הסיליקון קשה אם משמנים אותה קודם?

• הוסף לסימניות
הנקיון של הסיליקון קשהה, לי יש כמה בכל מיני צורות ולאפית פשטידות כמעט לא משתמשת בהם כי הנקיון סיוט, וזה גם לא מתנקה מאה אחוז, תמיד ישארו לך כתמי שומן קשים כהים שמה שלא ניסיתי לא יורדים לגמרי, ואני מעדיפה חד פעמי.
את יחכולה לקחת מאלומיניום ועם ספריי שמן לשים בלי קמצנות, זה אמור לצאת חופשי.

• הוסף לסימניות
ממש שםכתי שמן, והפשטידה נדבקה לי לאלומיניום,
יכול להיות שהיא דביקה מדי וגם מהסיליקון היא תעשה בעיות להחלץ? (אף פעם לא אפיתי בסיליקון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1430857:
את התבניות אני מכירה, והן מהממות, אבל לסופלה או משהו שהולך בפני עצמו, אבל בצלחת עמוסה באורז ובבשר וברוטב פתאום גם לתקוע איזה עטרת ניר ולהתחיל לאכול את זה עם כפית לגרד את הפשטידה מהדפנות נראה לי מוזר קצת, והאמת שקניתי בשביל זה תבניות אלומיניום אישיות כמו שהציעה גפ"ן, אבל חשבתי שאם אשמן אותן הפשטידה תצא בקלות, אבל לא.
הנקיון של הסיליקון קשה אם משמנים אותה קודם?

תתפלאי לשמוע שהשתמשנו בהן בארוע מאד סטייליסטי וזה היה ממש מתאים. לא מעמיסים אורז ותפו"א בצלחות, היום שמים מכל דבר מעט, הגשה נקיה ומכובדת. לדוגמא אם את מדברת על אורז, אז את יכולה לדחוס בתוך לפתנית אורז, ואז להפוך. מתקבלת לך כיפת אורז דחוסה, קטנה אבל מכילה, כנ"ל בפירה, ואם את מדברת על פרוסות תפו"א מניחים 3 פרוסות אחת קצת מעל גבי השניה, כך מתקבלת כאן אפשרות להניח פשטידה, כמובן את בוחרת את הגודל של המאפינס שבו תאפי אותה, והמנה יפה, נקיה, אסטטית ומכובדת.
אגב, גם בסיליקון אני שמה מנג'ט נייר פשוט, אף פעם לא אופה בתוך התבנית ישירות ואז הנקיון ממש לא מסובך.

בכל מקרה נראה שאת טיפוס משקיענית שלא נרתעת מעבודה לפני וגם אחרי, ומוכנה להתאמץ העיקר שיהיה מתאים ומכבד. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אוי, ממש לא משקיענית :)
ונרתעת מאד מעבודה קשה,
אבל פשוט לא יכולה לדמיין את האלומיניום הזה משתלב בתוך צלחת עמוסה בארוע פשוט (אבל טעים :))
ומחפשת פתרון בהול.

• הוסף לסימניות
אני אפיתי פשטידה בתבניות אלומיניום משומנות, ובכדי לחלץ בקלות חתכתי כל תבנית עם סכין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1430880:
תתפלאי לשמוע שהשתמשנו בהן בארוע מאד סטייליסטי וזה היה ממש מתאים. לא מעמיסים אורז ותפו"א בצלחות, היום שמים מכל דבר מעט, הגשה נקיה ומכובדת. לדוגמא אם את מדברת על אורז, אז את יכולה לדחוס בתוך לפתנית אורז, ואז להפוך. מתקבלת לך כיפת אורז דחוסה, קטנה אבל מכילה, כנ"ל בפירה, ואם את מדברת על פרוסות תפו"א מניחים 3 פרוסות אחת קצת מעל גבי השניה, כך מתקבלת כאן אפשרות להניח פשטידה, כמובן את בוחרת את הגודל של המאפינס שבו תאפי אותה, והמנה יפה, נקיה, אסטטית ומכובדת.
אגב, גם בסיליקון אני שמה מנג'ט נייר פשוט, אף פעם לא אופה בתוך התבנית ישירות ואז הנקיון ממש לא מסובך.

בכל מקרה נראה שאת טיפוס משקיענית שלא נרתעת מעבודה לפני וגם אחרי, ומוכנה להתאמץ העיקר שיהיה מתאים ומכבד. בהצלחה!

אם שמת מנג'ט אז בשביל מה הסיליקון? נשארת ללא דוגמא, אז באמת אפשר באלומיניום!

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בתבניות נייר המודפסות לתוספת (פשטידת תפו"ע), קניתי את הצבע הכי עדין, אפור בהיר עם נקודות לבנות, וזה היה יפהפה ולא מקושקש בכלל.

• הוסף לסימניות
אולי את יכולה לאפות פשטידה שלימה ואח"כ לקרוץ ממנה עם חותכן צורות גדול - העלות שלא כבר לא כ"כ גבוהה יחסית לכמות, והוא גם לא ח"פ.
אם הפשטידה מספיק יציבה, אנחנו עושים את זה הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1430927:
אם שמת מנג'ט אז בשביל מה הסיליקון? נשארת ללא דוגמא, אז באמת אפשר באלומיניום!

א. שמתי מנג'ט פשוט כדי שהתבנית לא תתלכלך מאד. הדוגמא של המנג'ט נבלעת ולא מורגשת על הפשטידה או הסופלה לאחר האפיה, כך שנשארת מעטפת חלקה מסביב כמו התבנית.
ב. השימוש בתבנית סיליקון נוח משתי סיבות: 1. החילוץ של העוגה, העוגה עפה החוצה בקלות, מה שבאלומיניום יותר מורכב ומעצבן-אלא א"כ את חותכת את התבנית ושימנת קודם את התבנית. 2. האלומינים חד פעמית, את צריכה כל הזמן לדאוג למלאי בבית.

• הוסף לסימניות
יש בק"ס גמ"ח לתבניות סיליקון. בכל הצורות והגדלים.
אם זה רלוונטי לך אוכל לרשום לך את הפרטים שלהם.
זה כמובן רק לפרווה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פשטידת קישואים באלומיניום האישיות, והפשטידה החליקה מהתבנית.
תענוג!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת