מצלמה גמח מצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון לפתוח גמ"ח של מצלמה מקצועית לאנשים שאין להם ידע בצילום אבל רוצים להשיג תמונות יפות בחוץ
או באירוע (שבע ברכות וכדו.. שלא לוקחים צלם מקצועי אבל רוצים תמונות יפות)
רציתי לשמוע המלצה על דגם (חצי מקצועי וכדו שיש בו אפשרות של אוטומטי) בטווח של 3000-4000 כולל עדשה, וכמובן המלצות לעדשה בשביל סוג צילום שכזה (יותר צילום בחוץ מאשר בתוך בית שזה יותר מסובך).

או כל הערה או הארה (עדיף :) ) שיש לכם בנושא.

תודה רבה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
לא רוצה להיות פארטי פופר
אבל לעניות דעתי עדיף לקנות במחיר הזה 2 מצלמות מסדרת G של קנון ודומיה
הן הרבה יותר קלות לתפעול, והאיכות מספקת.
אין עניין להשאיל מצלמת DSLR לבן אדם שלא ידע לתפעל אותה
מה דם שמצמות DSLR זולות, בדרך כלל נחותות מבחינת איכות חיישן מאשר הקומפקטיות הטובות.
כבדות יותר, ומאפשרות יותר טעויות משתמש.
כך שלדעתי עדיף לא לרכוש לגמ"ח כזה מצלמות DSLR אלא קומפקטיות איכותיות.

• הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון לפתוח גמ"ח של מצלמה מקצועית לאנשים שאין להם ידע בצילום אבל רוצים להשיג תמונות יפות בחוץ
רציתי לשמוע המלצה על דגם (חצי מקצועי וכדו שיש בו אפשרות של אוטומטי) בטווח של 3000-4000 כולל עדשה, וכמובן המלצות לעדשה בשביל סוג צילום שכזה (יותר צילום בחוץ מאשר בתוך בית שזה יותר מסובך).

תודה רבה לכל העונים.
כל הכבוד לך!זה רעיון כל כך טוב!כי הרי אנשים רוצים תמונות טובות אבל מי שלא מבין בצילום אין לו כל כך ענין לקנות מצלמה מקצועית!עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
אפשר את המצלמה למחר :)
אנחנו יוצאים לצלם את הפטריות שגדלו אחרי הגשם...

בפעם הקודמת יצאנו עם המצלמה שלי....
[לא מעלה תמונות כי הילדים שלי מצולמים שם יחד עם הפטריות המדהימות.... ...]

• הוסף לסימניות
אפשר את המצלמה למחר :)
אנחנו יוצאים לצלם את הפטריות שגדלו אחרי הגשם...

בפעם הקודמת יצאנו עם המצלמה שלי....
[לא מעלה תמונות כי הילדים שלי מצולמים שם יחד עם הפטריות המדהימות.... ...]
איפה אתה מוצא פטריות באזור בני ברק?

• הוסף לסימניות
upload_2018-12-6_19-1-57.png

לאחר מחיקה של חצי תמונה

• הוסף לסימניות
רעיון נפלא, מניסיון עם גמ"ח כלי עבודה שיש לנו בבית.
כדאי לנסח רשימת כללים ברורה עם אכיפה (וגם לידידי המשפחה)
אחרת המצלמה שהשאילו לברית עלולה להשאר לחלאקה.
בדיוק היום נאלצנו להשאיל משכן מקדחה. כי ההוא שלקח בסוכות משריין לעצמו את המקדחה לפסח.
(מדובר באדם נהדר, רק ששכח להחזיר כדרך האנשים הנהדרים...)
לאחר המקרה הנ"ל הוחלט במועצת המשפחתית לנסח "חוקים לגמ"ח"

• הוסף לסימניות
בתור אחת שיש לי כמה גמחים
הכללים באמת חשובים.
צ'ק פיקדון חובה בגמ"ח למוצר יקר...
הגבלה של זמן
הוראות ברורות לתפעול..
רישום מדויק ומלא של המשפחה שלקחה את המצלמה כולל 2 טלפונים וכתובת. מנסיון פתאום את חייבת דחוף ולא עונים בנייד היחיד שיש לך...

• הוסף לסימניות
אבל לעניות דעתי עדיף לקנות במחיר הזה 2 מצלמות מסדרת G של קנון ודומיה
סדרת SX

תודה רבה לכל העונים.
לא רוצה להיות @פארטי פופר, אבל נראה לי צריך הרבה לחשוב איך משמרים רכוש של גמ"ח כזה. מצלמה היא לא מברגה, א. היא עדינה הרבה יותר ונזקיה לא תמיד נראים לעין. אחר כך כשמגלים שזה לא עובד כמו חדש יהיה מאוחר לתבוע מישהו. ב. צריך לדעת להשתמש בה ולשמור עליה כמו על בקבוק קריסטל, מה שלא בהכרח יתאים למשפחה ההיא שרוצה מצלמה לשמחה כדי ש ה י ל ד י ם יוכלו לתעד את האירוע היטב. נמצא שכרו בהפסדו, האברך שביקש לחסוך ולקמץ בהוצאה של מאות ש"ח צלם, ימצא עצמו משלם שכר אלפי ש"ח מצלמה חדשה משלם.
סליחה בכלל שהעליתי נושא שלא קשור לשאלת פותח האשכול, לזכותי ייאמר שלא הייתי הראשון. ולזכות פותח האשכול ייאמר ששכרו הרבה מאד: על הרצון הטוב, ועל המעשים טובים שבקנה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מגוכח למדי. אדם שרוצה להשאיל מצלמה מגמ"ח בשביל אירוע מיוחד או צלמות מתחילות/שואפות להיות צלמות לא מחפשים את הזול והאיכותי אלא את היותר יקר ואיכותי.
לרוב בני האדם יש מצלמה בבית גם אם מאלה ב500 ש"ח, זה לא מידי קריטי בשבילו מצלמה של SX ואם הוא מאד רוצה אני בטוחה שלכל אחד יש את התקציב לעומת זאת מצלמות כמו 80D לא כל אחד יכול להרשות לעצמו, אם מחוסר תקציב, אם מחוסר שימוש רב ועוד אלפי סיבות, ועל זה אני ועוד הרבה נשמח שיהיה גמ"ח כמובן שצריך לעשות כללים וצ'קים לפקדון וכו'

• הוסף לסימניות
סדרת SX

לא רוצה להיות @פארטי פופר, אבל נראה לי צריך הרבה לחשוב איך משמרים רכוש של גמ"ח כזה. מצלמה היא לא מברגה, א. היא עדינה הרבה יותר ונזקיה לא תמיד נראים לעין. אחר כך כשמגלים שזה לא עובד כמו חדש יהיה מאוחר לתבוע מישהו. ב. צריך לדעת להשתמש בה ולשמור עליה כמו על בקבוק קריסטל, מה שלא בהכרח יתאים למשפחה ההיא שרוצה מצלמה לשמחה כדי ש ה י ל ד י ם יוכלו לתעד את האירוע היטב. נמצא שכרו בהפסדו, האברך שביקש לחסוך ולקמץ בהוצאה של מאות ש"ח צלם, ימצא עצמו משלם שכר אלפי ש"ח מצלמה חדשה משלם.
סליחה בכלל שהעליתי נושא שלא קשור לשאלת פותח האשכול, לזכותי ייאמר שלא הייתי הראשון. ולזכות פותח האשכול ייאמר ששכרו הרבה מאד: על הרצון הטוב, ועל המעשים טובים שבקנה.
כל מילה
צריך לחשוב היטב
מצלמה היא דבר רגיש מאד
מצלמה יקרה (זום, פלאש וכו) רגישה עוד יותר
מכה קטנה (אפילו לא נפילה) יכולה לגרום לנזק של כמה מאות ש"ח (לדוג' סדק במסך, תקיעת זום) ועד לנזקים משמעותיים והרס טוטאלי
איך תשמרו על הציוד?
ואילו פנים יהיו לכם ולמשתמשי הגמ"ח שתאלצו לדרוש מהם אלפי שח? או שתצטרכו להיתקע שבועים שלושה עם חוסר במצלמה כי היא הלכה לתיקון...

• הוסף לסימניות
וואו זה יוזמה מבורכת!!
זה מתאים גם לאלה שיש להם קצת רקע בצילום ואין להם מצלמה מקצועית וישמחו מאוד להשאיל מגמח לארוע וכו...
בכל מצב מצלמה מקצועית מוציאה תמונות טובות מאוד גם על מצב אוטומט
(לעומת מצלמה ביתית פשוטה כמובן)

• הוסף לסימניות
אפשר, לצורך הרעיון, להציע את השירות הזה רק לכאלו שלמדו צילום (לא משנה אם זה חוג או קורס בסמינר) או למצער עם התחייבות שרק מבוגרים יעשו בה שימוש.
אפשר לתת כמה הוראות-טיפים (בכתב) כיצד להוציא מהנרתיק, להכניס, להניח וכו'.
ואילו פנים יהיו לכם ולמשתמשי הגמ"ח שתאלצו לדרוש מהם אלפי שח? או שתצטרכו להיתקע שבועים שלושה עם חוסר במצלמה כי היא הלכה לתיקון...
איפה מתקנים מצלמות? במוסך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה