דרוש מידע גמח שמלות לילדות בנווה יעקב

• הוסף לסימניות
ב"ה

יש למישהי את הטלפון של גמח שמלות לילדות ברח' הרב זוין בנווה יעקב?
מישהי מכירה, ממליצה?

תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי טלפון שלהם
אבל שווה לבוא לראות
קיבלו עכשיו 3 סטים חדשים בכמעט כל המידות
אני אישית לקחתי לבת שלי שמלה מהממת משם
40 ש"ח השכרה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
יש למישהו את הטלפון שלהם?
תודה

• הוסף לסימניות
טל': 1800552020 (פותח את ידך)
קוד :350

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה דחופה -2 שמלות לחתונה שתערך בעז"ה בכ’ אב מידות 38 ו 36 לנשים אני ,בניתי על שמלות מסוימות והיתה תקלה...כמובן לא בחינם!!

• הוסף לסימניות
יש לי שמלות יפות במידות האלה.
מצרפת תמונות:
ליצירת קשר: 0556777975
שמלות.jpg2X4A3823.jpg

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד!!
יש שם בגדים מהמותגים הכי יקרים, חדשים ובמצב טוב, הרבה מידות, כמעט ללא עלות!
שמעתי הרבה שמגיעים גם מחוץ לעיר.

• הוסף לסימניות
טל': 1800552020 (פותח את ידך)
קוד :350
התקשרתי והם נתנו מספר אחר לקבוע תור ..התקשרתי ורק שאלו אותי אם לרשום את המספר שלי. מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
033065480
צריך להירשם עם מספר טלפון
לחכות דקה ואז מגיעה הודעה עם הנחיות לקביעת התור

• הוסף לסימניות
קביעת התור לא משמעותית כי לא לוקחים פרטים וכשהגעתי לתור שקבעתי חצי עם ישראל היה שם...

• הוסף לסימניות
חצי עמישראל קבע תור..
מניסיון - לא מכניסים ללא תור

• הוסף לסימניות
מישהי הייתה שם לאחרונה ויודעת לומר לי אם יש שם שמלות בצבע לבן / שמנת / גוף / זהב
ואיזה סוג שמלות יש לילדות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה