ג'מייל לא נפתח בכרום.

• הוסף לסימניות
ניסית בדפדפנים אחרים?
כי אצלי לא עובד בכלל.
מה הדף רושם לך?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי דפדפן אחר.

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אז תנסה בדפדפן אחר.

• הוסף לסימניות
אז למה אני עדין לא מצליחה לפתוח???
ובדפדפן אחר נט פרי לא מאפשר!!!

• הוסף לסימניות
זה קורה רק בגימייל או גם באתרים אחרים?

• הוסף לסימניות
זה רק בGNAIL ובכל הדפדפנים, עולה לי ההודעה שהכניס בעל הניק dafdefet. ראה למעלה.

• הוסף לסימניות
גם לי זה ההודעה שעולה לי כל הזמן.
שאר האתרים גם לא נפתחים בדפדפן אחר.

• הוסף לסימניות
תפתח את חלון שורת הפקודה.
ותרשום.
קוד:
nslookup mail.google.com

ותביא פה את הפלט. ונראה מה שרתי ה DNS שלך.

• הוסף לסימניות
לאחרונה כמה אנטי וירוסים לא מקוריים התחילו לעשות בעיות בשל איזה שדרוג, לא הבנתי מה.
וכשאין אנטיוירוס נורמלי, כרום עושה בעיות.
תבדקו את האופציה הזאת.
אני כבר שבוע מסובכת עם זה והמחשב לא מסכים לשחזר לנקודה קודמת לא ממש הבנתי למה.
אולי אטפל בזה שבוע הבא ואבקש את עצתכם בע"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה