גמילה.... מחפשת אשכול ועצות.

• הוסף לסימניות
מחפשת אשכול עם עצות שדן בנושא גמילה מטיטול רק ביציאות (כל היום והלילה בלי טיטול רק כשיש יציאה מבקש טיטול)
ניסינו המון דברים ועל סף יאוש.... האח הבא בתור כבר מתחנן לגמילה ואני עוד מותשת נפשית....
כל עצה תתקבל בברכה! ובמיוחד הפניה לאשכול המדובר.

• הוסף לסימניות
אני בעד לגמול את הילד הבא.
ילד שני תמיד יותר קל לגמול...
וגם, זה מעודד ומתמרן את הגדול

• הוסף לסימניות
לא טוב.
הגדול יקנא, וגרוע מכך - יפגע.
צריך לבדוק מה גורם לגדול להמנע.

• הוסף לסימניות
הענין אצלנו שכבר כמה פעמים אמרתי לו אין טיטול וזהו ובסוף נכנעתי אני מחפשת שיטה אלטרנטיבית לא איומים ולא פרסים. הילד לחוץ לעשות ואיסטניסט. אני מפחדת מנזק נפשי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1240866:
הענין אצלנו שכבר כמה פעמים אמרתי לו אין טיטול וזהו ובסוף נכנעתי אני מחפשת שיטה אלטרנטיבית לא איומים ולא פרסים. הילד לחוץ לעשות ואיסטניסט. אני מפחדת מנזק נפשי....

הילד שלי פחד מאד.
אמרתי לעצמי: בשביל מה את לחוצה, כדי "שלא יגידו"? שיגידו.
ורק זה שהנחתי לו לנפשו - עזר לו.
אז הוא נגמל רק בסביבות גיל שלוש; מה יש?
וגם אם זה היה יותר מאוחר לא היה קורה כלום...:)

• הוסף לסימניות
כך היה אצל בכורתי. נגמלה בפסח ועד סוכות אח"כ נמשך עניין היציאות.
הייתי לחוצה עד שאחות טיפת חלב אמרה לי שאלו שני שלבים בהתפתחות. יש ילדים ששני השלבים מגיעים אצלם יחד ויש שלא.
כשאני נרגעתי וגם הילדה הכל היה קל יותר.
בסוף מי שהצליחה זו דוקא אמא שלי שהבטיחה לה משהו שמאד רצתה.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
אני חושבת להניח לו לגמרי. אבל לא יודעת מה עם אחיו. להתחיל או שזה יגרום נזק?

• הוסף לסימניות
בדיוק אני עוברת את זה עכשיו עם הבן שלי שהוא בן 3.
מתקופת חנוכה בערך הוא גמול ולא מפספס. רק ביציאות הוא מתאפק יום שלם ובערב מבקש שאשים לו טיטול.

היו תקופות שניסיתי לשכנע בכל מיני הבטחות ולא עזר.
החלטתי להניח לו. מאמינה שזה יעבור לו מתישהוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה