התייעצות גמילה מטיטול ילד בן שנה ושמונה ואמא עובדת, איך משלבים?

• הוסף לסימניות
הוא בשל לחלוטין (מגיע אלי כל פעם שעושה...)
הגננת מבקשת שיהיה 3 ימים בבית בהתחלה,
אני עובדת הייטק ולא יכולה להעדר מהעבודה...
איך מסתדרים?

• הוסף לסימניות
א"א לקחת יום חופשה אחד?
אני גמלתי בחמישי בצהריים בשישי שבת הילדה הייתה בבית
בראשון כבר הלכה למשפחתון יבשה לגמרי

• הוסף לסימניות
איך מסתדרים?
יום אחד את יכולה? בד"כ עושים את זה חמישי-שישי-שבת
אבל הרבה גננות מסתפקות גם מחמישי בצהריים עד שבת
ועכשיו לא רלוונטי כי עברנו את סוכות, אבל לפעמים מנצלים חופש.

• הוסף לסימניות
בהחלט,
חמישי צהריים עד מוצ"ש בדרך כלל מספיק.

• הוסף לסימניות
איך מסתדרים?
נשמע ממש ממש מוקדם
חכי לפסח

• הוסף לסימניות
אני גמלתי ילדה בשלה ב2.3 והצטערתי שלא חיכיתי עוד ..
נראה לי מדי מוקדם

• הוסף לסימניות
פעוטה בת 2 וחצי (נולדה פגית) לידה ראשונה. לדעתי מוכנה להיגמל, אני רוצה לגמול ולא יודעת איך מתחילים, מישהי יכולה להאיר את עיניי?

• הוסף לסימניות
אני גמלתי בגיל הזה, אבל לדעתי זאת גמילה שצריכה להיות הרבה יותר רכה וקשובה, וגם עשויה לקחת יותר זמן. אם אין לך את הזמן לא בטוח שכדאי להתחיל (או שמישהו אחר יקח על עצמו את התפקיד)

• הוסף לסימניות
פעוטה בת 2 וחצי (נולדה פגית) לידה ראשונה. לדעתי מוכנה להיגמל, אני רוצה לגמול ולא יודעת איך מתחילים, מישהי יכולה להאיר את עיניי?
תקראי את הפוסט של @Ruti Kepler

• הוסף לסימניות
אפשר לגמול רק בבית, ולגנון שימשיך ללכת עם טיטול. ילדים לומדים לעשות את ההפרדה.
ואז כל יום אחה"צ הוא יכול להיות בלי טיטול למשך כמה שעות, אולי אחרי שבוע שבועיים כאלו תהיי חכמה יותר ותדעי מה לומר לגננת (למשל שהוא יבש לגמרי בשעות אחה"צ, אם זה יהיה המצב, אולי היא תסכים).

• הוסף לסימניות
בגיל הזה, לא בטוח בכלל ש3 ימים מספיקים. יכול להיות שהוא אפילו לא יקלוט את העניין עדיין.
כדאי לחכות אם אין לך לזה זמן. או להתחיל בהדרגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה