הוא שם לבד? באיזה גיל? ותמיד הוא הסכים?בלת"ק.
האמת שכרגע אני במצב קצת מיואש...
אחרי הטבה רצינית שוב יש קצת ריגרסיה...
לגבי הטיטול- הוא פשוט רוצה. לא נעים לו להיות בלי.
(ילד אחר לא מוכן בשום אופן...)
הוא יותר גדול- 9בערך.הוא שם לבד? באיזה גיל? ותמיד הוא הסכים?
הבנתי תלוי תקופה. מה היה בגיל 6 היית שמה לו טיטול?הוא יותר גדול- 9בערך.
הוא שם תחתול.
יש תקופות שאני לא לוחצת עליו. זה הולך לפי זמנים אצלו.
ליל שבת, חורף, יציאה מהשגרה, שינה מאוחרת זה טריגרים יותר בעייתיים.
עוד לא החלטתי מה לעשות עכשיו בחורף
תחתול...הבנתי תלוי תקופה. מה היה בגיל 6 היית שמה לו טיטול?
פניתם לאיש מקצוע? רופא ילדים /פיזיותרפיסט רצפת אגן?ילד בן כמעט 5 לא נראה בכיוון בכלל
קם עם טיטולים מלאיםםםם -לא נראה שיש את ההורמון שמפחית...
וכן מלכלך
רוצה להתחיל עם כיוון טבעי
אבל הרטבה עוד נשרוד אבל אם ילכלך...
זה לא מתאים לי בבוקר
מה עושים?
לא כדאי להוריד טיטול חבל זה סתם מתסכל.תוכלי לראות באשכולות דומים שיש הרבה ששמים טיטול.ילד בן כמעט 5 לא נראה בכיוון בכלל
וכן מלכלך
זה לא מתאים לי בבוקר
מה עושים?
שיהיה ברור - "מלכלך" את מתכוונת לצואה?ילד בן כמעט 5 לא נראה בכיוון בכלל
וכן מלכלך
זה לא מתאים לי בבוקר
מה עושים?
זה מאד תלוי בילד...נראה לי שלפעמים שמיבשים ילד בגיל 3 מפחדים להוריד טיטול בלילה שמא ירטיב
ואני אמרתי מוכנה להכיל ילד שמרטיב בגיל 3 ולא ילד בגיל גדול (עטפתי את המיטה כל לילה והסברתי לו שקמים יבשים בסוף זה תהליך והילדים לומדים מצוין)
כןשיהיה ברור - "מלכלך" את מתכוונת לצואה?
פניתם לאיש מקצוע? רופא ילדים /פיזיותרפיסט רצפת אגן?
תלכי לרופאהכן
לפעמים זה בתחילת הלילה לפעמים אני רואה את זה בבוקר.. לא יודעת מתי..
תודה! כיוונת אותי יותר מה להסביר לרופאה
לא שכנעתי, פשוט כשהילד היה עדיין קטן והרטיב המשכנו עם טיטול בלילה, זו היתה עובדה.
מינירין הוא לא בהכרח יעיל מוכרחים לוודא שאין רקע רגשי לנושא הכרתי בחור שהרטיב עד גיל 13 פשוט נורא והרקע לזה היה רגשי לא הרבה אחרי שהכרנו זה פשוט נגמרלמה לא מינירין?
זה ברמה של כל לילה ממש או 3-4 פעמים בשבוע
יש סופגנים למבוגרים מעולים ממש, לא דומה לטיטול ומתאים לגיל הבוגר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //