גמלים קטנים איפה להשיג?

• הוסף לסימניות
יש לי חלום מוזר לעצב שולחן ליל הסדר בצורה מעניינת שהילדים ואנחנו נרגיש מצרים ומדבר
היה לי רעיון לשים חול באמצע לכל אורך השולחן (אבל זה מלוכלך אז אולי סליים?)ועליו "לנטוע" קקטוסים וגמלים.
היתי במקס ולא מצאתי גמלים מפלסטיק . יש למישהי עצות איך ליישם את הרעיון שלי.?בהתחשב שלא נשאר הרבה זמן...

• הוסף לסימניות
יש לי חלום מוזר לעצב שולחן ליל הסדר בצורה מעניינת שהילדים ואנחנו נרגיש מצרים ומדבר
היה לי רעיון לשים חול באמצע לכל אורך השולחן (אבל זה מלוכלך אז אולי סליים?)ועליו "לנטוע" קקטוסים וגמלים.
היתי במקס ולא מצאתי גמלים מפלסטיק . יש למישהי עצות איך ליישם את הרעיון שלי.?בהתחשב שלא נשאר הרבה זמן...

אם את מוכנה להשקיע 219 שח על 3 גמלים...
https://market.marmelada.co.il/products/3854207375

• הוסף לסימניות
היה פעם רעיון שמשהו עשה את שולחן הסדר בתור ים סוף שנחצה ל2.
באמצע היה בדים כחולים וגם טיפה "משפריצים" (היה נראה כמו ים שנחצה) ובצדדים היה חול ים.
והיה בובות של פלימוביל עם סוסים וחמורים באמצע.
היה מדהים!!
כרגע לא מוצאת את התמונה.

• הוסף לסימניות
דוקא ראיתי גמלים מעץ במדרחוב בטבריה באחת החניויות של המזכרות
אבל זה דבר שעולה לא כמו פלסטיק...
אולי תעשי מרכבות עם סוסים במקום גמלים , סוסים זה ממש קל להשיג ואת המרכבות אני סומכת עליך שתבני בקלות לבד ...
מסביב אולי תעשי משהו עם אלבד תכלת מכווץ לגלים ...

• הוסף לסימניות
גמלים ראיתי מלא בשוק בדרך לכותל משער יפו בעיר העתיקה. מחירים לא יודעת.
אמא לדוגמא.

• הוסף לסימניות
השבוע ראיתי בטבריה בסוף הטיילת לוקחים ימינה יש חנות לא דוכן ,של מזכרות
מול חנות גלידה
המון המון גמלים בכל הגדלים
בהצלחה
רוצים תמונות

• הוסף לסימניות
דוקא ראיתי גמלים מעץ במדרחוב בטבריה באחת החניויות של המזכרות
אבל זה דבר שעולה לא כמו פלסטיק...
אולי תעשי מרכבות עם סוסים במקום גמלים , סוסים זה ממש קל להשיג ואת המרכבות אני סומכת עליך שתבני בקלות לבד ...
מסביב אולי תעשי משהו עם אלבד תכלת מכווץ לגלים ...
זהו חשבתי על סוסים מפליימוביל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבדקי בשוק המוסלמי בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה