- הוסף לסימניות
אני פה.תוכלו לסמן כשאתם פה אני רוצה למחוק
אני פה.תוכלו לסמן כשאתם פה אני רוצה למחוק
אני לא שלחתי מכתב מהמוסד הלימודי. לגבי מכתב מהאחות: שלחתי בלי ואז התקשרו אלי מהביטוח הלאומי ודרשו שאצרף מכתב כזה.תודה! יש צורך ממכתב מהמוסד לימודי? או שזה מיותר? אמרו כאן שלא חובה מכתב מהאחות ומספיק הפניה
rdtadler בגימילאני פה.
יכול לכתוב לי מייל ואצור קשר.גם אני חיפשתי ולא מצאתי אשמח לעזרה ממישהו שהגיש וקיבל
יכול לכתוב לי מייל ואצור קשר.
תוכלו ליצור איתי קשר בדחיפות @ה. רזמצטרפת למי שכתב שלא כדאי ללכת עם חברה כלשהי! עדיף לחקור את הנושא, לקרוא הייטב את הסעיפים בביטוח הלאומי ולהגיש לבד. ודאי שלא לחתום לאף חברה על מסמכים שיחייבו אותכם לשלם להם גם אם תזכו בקצבה ללא עזרתם! מניסיון מר.
לגבי מי שכתבו שיש גם אסטמה ואלרגיות בנוסף לאטופיק. אם יש טופס מרופא ריאות על צורך במשאפים/אנהלציות פעמיים ביום + טופס מרופא עור על צורך בתחבושות רטובות, זה מצטרף לביקור במרפאת מומחים לפחות כל חצי שנה (רופא עור, אלרוגולג וריאות) וצורך בהשגחה חלקית (אלרגיה) - זכאים לקבל קצבה של 100 אחוז בלי קשר לטיפול ביולוגי.
בנוסף: טיפול ביולוגי לפחות אחת לחודש מזכה אוטומטית בקצבת 100 נכות לחצי שנה בעליה של השגחה מלאה. בלי בעיות.
טיפול בפוטותרפיה - יכול להעלות את הקצבה עוד - מוכנה לייעץ באישי למי שמטופל בזה.
כל זה כותבת מניסיון!!!!
בקיצור, תמיד כדאי קודם כל להגיש לבד / להתייעץ עם הורים שקבלו כבר - מקסימום, אם מקבלים דחיה - לפנות לעורך דין בשביל הערר.
היתרון של עורך דין על פני כל מיני חברות למינהן הוא שלושה דברים (שוב: מניסיון): 1. עצם החתימה שלו על המסמכים לביטוח הלאומי - בדר"כ מחליקה עניינים. 2. הוא מגיש עבורכם בעצמו את כל התביעה לביטוח הלאומי ולא רק מייעץ לכם מה להגיש. 3. הוא נכנס אתכם בפועל לועדה ואומר שם את דברו (לחברות אין זכות חוקית להיכנס אתכם לועדה).
גם את זה כותבת מניסיון!
שלחתי מייל.A0534129024שטרודל גימיל וכו' זה המייל שלי תודה!
כתבתי פה את המייל שלי אתמול אשמח אם תיצרי איתי קשר גםשלחתי מייל.
שלחתי לך גם מייל אתמול.כתבתי פה את המייל שלי אתמול אשמח אם תיצרי איתי קשר גם
תודה רבה
לא קיבלתי תוכלו לשלוח עוד פעם?!שלחתי מייל.
שלחתילא קיבלתי תוכלו לשלוח עוד פעם?!
יש מקרים שלא מזמינים לועדה. כן.אשמח למידע ממי שכבר הגיש
1.האם יש מקרים שלא מזמנים לועדה ? א שבכל מקרה מזמנים את הילד ?
2.תוך כמה זמן בדר"כ יש תשובות מביטוח לאומי לאחר ההגשה?
תודה רבה לעונים
יש אפשרות לשאול את כל השאלות את ביטוח לאומי, יש אפשרות של צור קשר והם יודעים יותר טוב מכולם.מה אומרת ההודעה הבאה
הבקשה הועברה לטיפול מחלקת ועדות רפואיות
שיזמנו לועדה /בלי ועדה?
או שאי אפשר לדעת?
תודה רבה לעונים
אני מניח שזה תשובה שקיבלתם מנציג ביטוח לאומי (כי לא מוכר לי נוסח כזה באיזור האישי)מה אומרת ההודעה הבאה
הבקשה הועברה לטיפול מחלקת ועדות רפואיות
שיזמנו לועדה /בלי ועדה?
או שאי אפשר לדעת?
תודה רבה לעונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים