דרוש מידע גמלת ילד נכה עבור ילד שמקבל זריקות ביולוגיות בשל אטופיק דרמטיטיס

• הוסף לסימניות
ואתם יודעים על רופא מומלץ לאטופיק ממאוחדת בירושלים? כי קלפולץ רשם לי רק משחות וכך כמה שנים וכלום לא עוזר.
ולגבי הקצבה מינימום חייב שיהיה לה מרשם לזריקות?
אני בלאומית
תבדקי במאוחדת מי רופאים לאלרגיה לא דוקא רופאי עור אולי הם יותר בתחום הזריקות (כך זה היה אצלי מאמינה שיש רופאי עור שיותר בתחום)

• הוסף לסימניות
אין קשר בין גמלת ילד נכה שעל זה הייתה השאלה, לבין קצבת נכה למבוגרים שעל זה אתה כתבת
אני אישית פחות עוסק בילד נכה ויותר בנכויות למבוגרים, אך אוכל לציין כי במקרים שיש אטופיק משמעותית ניתן לעיתים לקבל גמלה בד"כ בנימוק של צורך בהשגחה, יתכן שבמקרים מסוימים יש עליות נוספות כמו טיפול רפואי וכו'
ממליץ לראות את האשכול של 'קצבת ילד נכה טיפים' ו'קצבת ילד נכה התייעצות' שכתב @אוצרי
האם לילדה בת 3 שמקבלת קצבה על אלרגיה לחלב ובנוסף יש לה אטופיק ואסטמה בלי אשפוזים יכולה לשפר את אחוזי הנחות והגדלת הקצבה?

• הוסף לסימניות
האם לילדה בת 3 שמקבלת קצבה על אלרגיה לחלב ובנוסף יש לה אטופיק ואסטמה בלי אשפוזים יכולה לשפר את אחוזי הנחות והגדלת הקצבה?
סביר להניח שלא יגדיל את הקצבה

• הוסף לסימניות
לגבי הקצבה.
ביטוח לאומי לא מכיר באטופיק דרמטיטיס כמחלה כרונית (לצערינו..)
בשביל להיות מוכר בביטו הלאומי ולקבל קיצבה אתם צריכים המלצה לטיפול ביולוגי-זריקות והשגחה,
מנסיון הטיפול בזריקות מומלץ מאוד!
הזריקה נקראת דופיקסנט של חברת סנופי.
קודם כל עוזר לגרד שזה כבר שווה וכן עובד מצוין ורואים תוצאות די מהר.
יכולה להמליץ על רופא עור בתל אביב שהוא בטוח יוכל לעזור לכם.
לעוד פרטים יכולים לפנות במייל
בהצלחה ורפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
לגבי הקצבה.
ביטוח לאומי לא מכיר באטופיק דרמטיטיס כמחלה כרונית (לצערינו..)
בשביל להיות מוכר בביטו הלאומי ולקבל קיצבה אתם צריכים המלצה לטיפול ביולוגי-זריקות והשגחה,
מנסיון הטיפול בזריקות מומלץ מאוד!
הזריקה נקראת דופיקסנט של חברת סנופי.
קודם כל עוזר לגרד שזה כבר שווה וכן עובד מצוין ורואים תוצאות די מהר.
יכולה להמליץ על רופא עור בתל אביב שהוא בטוח יוכל לעזור לכם.
לעוד פרטים יכולים לפנות במייל
בהצלחה ורפואה שלמה!
אני כבר רושמת לך כמה פעמים איך אפשר לפנות אליך במייל????????????
לא השארת פה שום פרטים,
יעזור לי מאוד לברר אצלך
קבלתי כבר מרשם רק יש לי כמה שאלות וגם על ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
אני מזריקה לבן שלי לבד,
יכול לסבך אותי?
מנסיון של חברת סנופי שהיא מייצרת את זריקות הדופיקסנט
בפעם הראשונה אחות מהחברה מגיעה אליכם הביתה ומסבירה הכל בצורה יוצאת דופן!
ואז אפשר להזריק לבד בלי שום בעיה וללא סיבוכים.
כמו"כ האחות משאירה לכם פלאפון ליצירת קשר איתה לכל שאלה
שירות מצוין!
לפרטים נוספים אפשר לפנות למייל

• הוסף לסימניות
אני כבר רושמת לך כמה פעמים איך אפשר לפנות אליך במייל????????????
לא השארת פה שום פרטים,
יעזור לי מאוד לברר אצלך
קבלתי כבר מרשם רק יש לי כמה שאלות וגם על ביטוח לאומי
שלחת לך מייל היום
זה המייל שלך? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בד"כ בהשגחה וטיפול ביולוגי
אבדוק לך במסמך שלי בביטוח לאומי ואעדכן אותך

• תודה
Reactions: rdt
  • הוסף לסימניות
עקרונית מקבלים 50% ואין כפל בכזה מקרה (למעט אם 3 סעיפים של 50% שזה נדיר)
מצד שני היו כאלו שכתבו שקיבלו על אטופיק 100% כנראה תלוי ברמת החומרה לפי התרשמות הועדה וכמות הצורך בהשגחה (חלקית/ מלאה) כך שאם המצב חמור יש טעם לנסות (רק שימו לב שהכל נפתח מחדש ואם האישור שלכם ארוך ולא בטוח שתוכלו להוכיחו שוב - עלול לצאת שכרו בהפסדו!)

• הוסף לסימניות
בשביל להוציא קצבה של 100% נכות לילד עם אטופיק שמטופל בדופיקסנט
צריך להדגיש בעיקר את הצורך בהשגחה מלאה כל היום ואת החשיבות במתן טיפול ביולוגי.
ממליצה מאוד ללכת דרך חברה כי בעניין הזה יש הרבה שלא מצליחים להוציא בכלל.
צריך לדעת מה להדגיש להם.
יכולה לפנות במייל והמליץ לך על חברה טובה שתוכל לעזור לך ולא לוקחת הרבה על העבודה.

• תודה
Reactions: rdt
  • הוסף לסימניות
יכולה לפנות במייל והמליץ לך על חברה טובה שתוכל לעזור לך ולא לוקחת הרבה על העבודה.
אשמח לפרטים

בעקרון הגשנו וקבלנו רק 50%(אלרגיה + דופיקסנט) שקבלנו גם קודם - לא זומנו לוועדה!!!
המצב של הילד לא מלהיב גם אחרי הדופיקסנט המון משחות ועכשיו גם מתחיל טיפול תרופתי לפטריות

רציתי לדעת לפני שמגישים לילד השני מה השלימו בטופס אלו שקיבלו 100%

• הוסף לסימניות
מנסיון של חברת סנופי שהיא מייצרת את זריקות הדופיקסנט
בפעם הראשונה אחות מהחברה מגיעה אליכם הביתה ומסבירה הכל בצורה יוצאת דופן!
ואז אפשר להזריק לבד בלי שום בעיה וללא סיבוכים.
כמו"כ האחות משאירה לכם פלאפון ליצירת קשר איתה לכל שאלה
שירות מצוין!
לפרטים נוספים אפשר לפנות למייל
אני מזריקה לבן שלי בערך שנה.
אף אחד לא הציע לי לקחת אחות מהחברה.
אני הלכתי מיוזמתי לאחות ובקשתי ממנה הדרכה להזרקה.

תעזרו ליייייייייי!!!!
אני בן 23 ואני סובל מאטופיק ברמה הכי חמורה למה אני לא יכול לקבל קצבה מה לא עולה לי כסף וסבל כל הטיפולים הזריקות והנסיונות? מה אני שונה מילד?
אני נשוי וזה ברמה של אובדן כוטשר עבודה !
אני שואל אותכםן איך אני יכול לעבוד אם לא ישנים בלילה איך אפשר לשבת אפי' בכולל כשמגרד לי כל הזמן זה נשמע לכם נורמלי ?! איפה העסקנים כמה אפשר לסבול ? זה ההרבה יותר גרוע מכל מיני דברים אחרים שיש עליהם קצבאות!
אחוז גבוה מהאוכלוסיה סובל מזה מה יהיה ?
אני באמת צריך לפרנס בית מה יהיה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה