מידע שימושי גמלת ניידות לדורכים על הצד הפנימי של הרגל (יש כאלו שקוראים לזה פלטפוס...)

• הוסף לסימניות
נשמע שאנשים מחפשים בכוח איך להיות נכים
אולי ישמע קיטשי ומוזר ואפילו מצחיק,
אבל אני מכירה משהו שבעקבות פלטפוס ברגליים לא תפקד כמעט שנה.
ובתור בנ''א שסובל מזה ג''כ אני יכולה להעיד שזה עלול להגיע לכאבי תופת עד כדי קושי ממשי בתפקוד.
פלטפוס הוא בעצם מבנה לא תקין ונכון של הקשת בכף הרגל, ככל שהבעיה חמורה יותר היא יוצרת נלווים משמעותיים יותר כגון מתיחת חגורות, קריעה של נימים וגידים במקום וכ'
אני לא חלמתי על כיון של רשיון ונאלצתי לקבל היתר מרב בגלל הסיבה הנ''ל.

• הוסף לסימניות
אולי ישמע קיטשי ומוזר ואפילו מצחיק,
אבל אני מכירה משהו שבעקבות פלטפוס ברגליים לא תפקד כמעט שנה.
ובתור בנ''א שסובל מזה ג''כ אני יכולה להעיד שזה עלול להגיע לכאבי תופת עד כדי קושי ממשי בתפקוד.
פלטפוס הוא בעצם מבנה לא תקין ונכון של הקשת בכף הרגל, ככל שהבעיה חמורה יותר היא יוצרת נלווים משמעותיים יותר כגון מתיחת חגורות, קריעה של נימים וגידים במקום וכ'
אני לא חלמתי על כיון של רשיון ונאלצתי לקבל היתר מרב בגלל הסיבה הנ''ל.
אם המצב עד כדי כך ויש לזה מסמכים כדאי בהחלט לשקול הגשת תביעה לנכות כללית!
מה דעתך @קל זכות ?

• הוסף לסימניות
אם המצב עד כדי כך ויש לזה מסמכים כדאי בהחלט לשקול הגשת תביעה לנכות כללית!
מה דעתך @קל זכות ?
אם זה הבעיה היחידה אין יותר מ20% על פלטפוס (סעיף 49)
האופציה שנותרה היא לבדוק אם יש שחיקת סחוס במפרקים עקב העומס וההליכה הלא תקינה
ואז יש מקום אולי כן לעבור את הסף (סעיף 35)
[שחיקת סחוס בודקים ע"י MRI או צפיפות עצם]
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם זה הבעיה היחידה אין יותר מ20% על פלטפוס (סעיף 49)
האופציה שנותרה היא לבדוק אם יש שחיקת סחוס במפרקים עקב העומס וההליכה הלא תקינה
ואז יש מקום אולי כן לעבור את הסף (סעיף 35)
[שחיקת סחוס בודקים ע"י MRI או צפיפות עצם]
בהצלחה
כמובן שבמצב המתואר הבעיה לא מוגדרת רק פלטפוס!

• הוסף לסימניות
אני מזכיר שגם בשביל 20% נכות שווה להגיש תביעת נכות, בשל האפשרות לקבל שיקום מקצועי (מימון לימודי מקצוע+מלגה חודשית)

• הוסף לסימניות
קבעו לי עכשיו תור לוועדה רפואית בעוד שבוע על פלטפוס מה צריך להגיד להם?
(והאם יש משהו שאסור להגיד להם...)

• הוסף לסימניות
אני מזכיר שגם בשביל 20% נכות שווה להגיש תביעת נכות, בשל האפשרות לקבל שיקום מקצועי (מימון לימודי מקצוע+מלגה חודשית)
מה נותן בעצם 20% נכות?
אני לא מבינה בדברים האלו כלום ושום דבר, אבל אולי אוכל להעביר להם.
כמובן שבמצב המתואר הבעיה לא מוגדרת רק פלטפוס!
אני לא במקום הזה ב''ה.
אבל יתכן ואתם צודקים כי בזמנו אני זוכרת שסיפרו שבגלל שהבעיה נפתרה רק אחרי שהגיעה למצב כזה היא כבר יצרה דלקה במפרקים-וזה כבר משהו כרוני.
אבל באמת שאין לי יותר מידיי פרטים מה ואיך היה, כן יודעת בוודאות שהם הלכו לכמה וכמה רופאים מומחים בעלי שם שאבחנו שכל הסרט הזה הוא פלטפוס-ובאמת תקופה קצרה אחרי התאמת מדרס טובה הבנ''א חזר לתפקד מלא כמו חדש.

• הוסף לסימניות
בבקשה מידע ממי שהיה בועדה ,קבעו לי תור לעוד שבועיים,רוצה לדעת איך הולך מה אומרים/עושים/שואלים-אני עם פלטפוס מלא-שטוח-מתלבטת אם ללכת....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה