נכתב ע"י תמרהלה;n4936884:ישלם בדיוק כמו דמי לידה
למה את חושבת שלא ישלם?
בודאי שיש כפלאשמח למידע בנושא.
קיבלת אישור לשמירת הריון עד לספטמבר, עובדת הוראה.
האם בחופשת הקיץ אקבל גם שמירת הריון מביטוח לאומי וגם משכורת מחינוך עצמאי??
יש כפל?
תודה רבה
לא מניסיוןאשמח לדעת ממי שיש לו נסיון בתחום.
במידה ואני יוצאת שמירה על חשבון ימי מחלה. האם אחרי תקופה אוכל להגיד עדיין את התביעה לביטוח לאומי ולציין שיצאתי על חשבון ימי מחלה וכרגע מעוניינת לצאת על חשבון ביטוח לאומי או שזה יכול להוות בעיה בקבלת דמי שמירה?
השאלה לא על משרד החינוך - הם ודאי ישלמו לי את חופשת הקיץ.חינוך עצמאי כך אומר מבירור שערכתי אבל זה בתנאי שהשמירה כבר היתה ביוני
עובדת הוראה שאושרה לה שמירת הריון עד הסוף וחודשי יולי אוגוסט חלים באמצע התקופה. האם ביטוח לאומי לא ישלם את הגמלה על חודשים אלו?
מישהי מכן יודעת לספר לי מה היה אצלה בסופו של דבר? האם קבלה שמירה מביטוח לאומי על חופשת הקיץ? תודה רבה.אשמח למידע בנושא.
קיבלת אישור לשמירת הריון עד לספטמבר, עובדת הוראה.
האם בחופשת הקיץ אקבל גם שמירת הריון מביטוח לאומי וגם משכורת מחינוך עצמאי??
יש כפל?
תודה רבה
אני קיבלתימישהי מכן יודעת לספר לי מה היה אצלה בסופו של דבר? האם קבלה שמירה מביטוח לאומי על חופשת הקיץ? תודה רבה.
האם קבלת על יולי אוגוסט גם מהביטו"ל וגם מהמעסיק?אני קיבלתי
זה היה לפני כ 8 שנים
כן.האם קבלת על יולי אוגוסט גם מהביטו"ל וגם מהמעסיק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים