מידע שימושי גמרתי עכשיו שיחה טלפונית עם @עיצוב קונקט ...

• הוסף לסימניות
במסגרת ההצעה הנציבה של חסידה בימי הקורונה לתת יעוץ בחינם בנושאי הום סטיילינג העזתי לפנות אליה בהתלבטות שלי לגבי יעוץ לעיצוב קירות חדר שינה

פשוט הוקסמתי!!!

א. מהמקצועיות - שלחתי לה תמונה של החדר, דרך התמונה היא קלטה את האוירה והסגנון, הציעה לי כמה אפשרויות מעשיות (כמובן לא מה שחשבתי בהתחלה)
ב. מהפרגון והרוחב לב, דיברנו מלא זמן. אני שאלתי. והיא ענתה בסבלנות. הסבירה לי מעלות וחסרונות של כל אפשרות. המלצות על חנויות וטיפים נוספים על הדרך

אני ממש אסירת תודה, משיחה אחת הצילה לי את החדר שהיה יכול לצאת עמוס מידי אם הייתי עושה מה שחשבתי (ועוד הייתי משלמת על זה ממיטב כספי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במסגרת ההצעה הנציבה של חסידה בימי הקורונה לתת יעוץ בחינם בנושאי הום סטיילינג העזתי לפנות אליה בהתלבטות שלי לגבי יעוץ לעיצוב קירות חדר שינה

פשוט הוקסמתי!!!

א. מהמקצועיות - שלחתי לה תמונה של החדר, דרך התמונה היא קלטה את האוירה והסגנון, הציעה לי כמה אפשרויות מעשיות (כמובן לא מה שחשבתי בהתחלה)
ב. מהפרגון והרוחב לב, דיברנו מלא זמן. אני שאלתי. והיא ענתה בסבלנות. הסבירה לי מעלות וחסרונות של כל אפשרות. המלצות על חנויות וטיפים נוספים על הדרך

אני ממש אסירת תודה, משיחה אחת הצילה לי את החדר שהיה יכול לצאת עמוס מידי אם הייתי עושה מה שחשבתי (ועוד הייתי משלמת על זה ממיטב כספי)
איזה מקסימה!
ישר כח על המשוב
מחמם את הלב!
אם אצלי זה בקלות.
למה לא לעזור לאחרות. כל עוד שלא דורש מחשב/שרטוטים/חשיבה עמוקה
בהנאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה