דרוש מידע גמר הקול הבא 3

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי מנחש מי יעלה לגמר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה צריך בגמר זמר שכבר עובד בשוק ומתמודד מעונה קודמת? לא חוזרים על בדיחת סובר פעמיים!:confused:
הוא השתתף בעונה קודמת?
תכלס, זה היה מכור מראש, אין סיכוי שלא
מלא בחרו את אהרון כהן והיה ברור שאריאלי ייבחר

• הוסף לסימניות
בד"כ הגמר הוא אירוע ארוך של 3-4 שעות.
איך זה אמור להכנס במוצ"ש של שעון קיץ?
אצל טוקר כל תכנית היא ללא שעון
מתחילים ומתי שהוא מסיימים
זה לא מיועד לילדים שצריכים להתייצב על משמרתם ב8 בבוקר....

• הוסף לסימניות
החמישי בגמר הוא נהוראי אריאלי
זה כל כך היה ברור ושקוף מראש.
המשחק היה מכור מהתחלה.
ואגב,
בהחלט היה מתאים לאהרון כהן לעלות לגמר...

• הוסף לסימניות
ואני לוקחת הימור, מנחשת-
לדעתי מקום ראשון לוקח אוזן.
ומקום שני הברסלב (איך קוראים לו?)
זהו.
מקום שלישי, רביעי וחמישי-
אני כבר משאירה לכם לנחש...

• הוסף לסימניות
ואני לוקחת הימור, מנחשת-
לדעתי מקום ראשון לוקח אוזן.
ומקום שני הברסלב (איך קוראים לו?)
זהו.
מקום שלישי, רביעי וחמישי-
אני כבר משאירה לכם לנחש...
אוזן באמת ממש טוב
שחר - הברסלב, בכלל לא היה מוצלח בביצועים האחרונים, העלו אותו נטו מהתלהבות
ממש לא פייר, אחרים שטובים לא פחות ממנו, נפלו בדיוק בגלל ביצועים לא מוצלחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה