כללי גמר חתימה טובה, ובקשת סליחה ומחילה לכל חברי פרוג.

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברים יקרים

כידוע אין יוה"כ מכפר על עבירות שבין אדם לחבירו, לכן בהזדמנות זאת, נבקש סליחה ומחילה מעומק ליבנו מכל מי שנפגע מאיתנו אי פעם (לא רק בשנה האחרונה כמובן..). ואנו מבקשים סליחה בשם כל החברים מכל מי שנפגע על ידי הודעות כל שהן באתר, אנו מתאמצים ומשתדלים מאד להסיר כל הודעה פוגעת, אך לפעמים אולי מישהו נפגע ממשהו שלא שמנו לב, או לא תפסנו בזמן.... או אם לא הגבנו כראוי או מיידית לכל פניה.

כמו"כ אנו מאחלים לכולם שיתקבלו תפילותנו ברחמים וברצון וה' נורא עלילה יסלח לנו על עלילה בשעת הנעילה ויחתמנו לחיים טובים/שלווים/דשנים/רגועים/מבורכים וישלח לנו את משיח צדקנו אמן.

נ.ב. הודעה חשובה: כבכל שנה בעריוה"כ מחר יום ו' האתר יסגר כבר משעות הבוקר.

גמר חתימה טובה ומתוקה
צוות הנהלת פרוג
חברי ההנהלה
ומנהלי הפורומים השונים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשת הסליחה.
אם לעיתים השתלחתי במקלדתי ויצאו תחת ידי מילים פוגעות או שלא הובנתי כראוי ונפגעו ממני - אני מבקשת סליחה מעומק הלב.

כמו"כ אם מישהו נפגע מדברי, אשמח לדעת בכדי לבקש סליחה באופן אישי.

גמר חתימה טובה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;455276:
מצטרפת לבקשת הסליחה.
אם לעיתים השתלחתי במקלדתי ויצאו תחת ידי מילים פוגעות או שלא הובנתי כראוי ונפגעו ממני - אני מבקשת סליחה מעומק הלב.

כמו"כ אם מישהו נפגע מדברי, אשמח לדעת בכדי לבקש סליחה באופן אישי.

גמר חתימה טובה לכולם!!!

מצטרפת:)

• הוסף לסימניות
גם אני :)

וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום.
שנה טובה, פורה ומוצלחת, שתראו ברכה וס"ד בכל מעשי ידיכם.

• הוסף לסימניות
סליחה מכל מי שנפגע ממני - באמת שלא התכוונתי לפגוע.
מי ייתן והשנה הבאה עליכם יפרוש על שפתותיכם חיוך עולם ורק טוב תראו עד אחרית הימים.

עינוי נפש מעַנה לכולם.

• הוסף לסימניות
כנ"ל

אתמול (ולא רק) השתלחתי בכמה גולשים שהעזו לחשוב אחרת ממני, ביניהם כאלה שעזרו לי בכל מיני עבודות שהעליתי. ככה זה, לפעמים האצבע רצה על המקלדת יותר מהר מהשכל. אני באמת מצטער על כך, ואפילו שיניתי את דרכי - כמעט יום שלם לא הגבתי באשכול ההוא... 

• הוסף לסימניות
אני מודה לכל הגולשים שהנעימו את הגלישה בפורום בשנה זו,
ומבקשת סליחה ומחילה באם היו כאלו שנפגעו ממקלדתי.
שנה טובה ומבורכת, גמר חתימה טובה לכל בית ישראל!

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרפת להנ"ל.
באשכול הזכור (לא לטוב :( ) טרם היום העצוב בפרוג, השתתפתי (לצערי :( )
והיו עוד כמה במהלך השנה.......

אגב, מנהלים, אולי תעשו הודעה שתופיע לאחר כל שליחת הודעה, "האם אתה בטוח שברצונך לשלוח הודעה זו?", אולי זה ימנע אשכול כמו זה בשנה הבאה :rolleyes:

גמר חתימה טובה לכולם! שנזכה להכתב ולהחתם בספרם של צדיקים.
ושתהיה זו השנה שנת גאולה וישועה בביאת משיח צדקנו, אמן.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשת הסליחה.
מאחלת לכל הגולשים, למתחילים למתקדמים ולאלו הגדולים. שנה טובה באמת. שנה של בשורות טובות. ברכה בכסף. ופרנסה בשפע. הצלחה עם הלקוחות. בריאות. שפע והרבה שמחה ומזל.
גמר חתימה טובה!
יוספי

• הוסף לסימניות
גם אנחנו מצטרפים, ומתנצלים מעומק ליבנו אם מישהו נפגע ממנו, אם מחקנו יותר מידי הודעות או שכתבנו משו לא במקום... סליחה ומחילה, זה באמת לא היה בכוונה.
ואנו מאחלים לכוווווולם גמר חתימה טובה שנכתב ונחתם לחיים טובים וארוכים ונזכה עוד השנה לביאת גואל צדק אמן!

נ.ב.
אולי זה לא כ"כ המקום, אבל נשתדל בעז"ה לקראת השנה החדשה לחדש את מנהגינו שיצא לחופשה ארוכה מידי ששמו סיכום שבוע.....

• הוסף לסימניות
מצטרפת ומתנצלת - אם הייתה ביקורת חריפה מדי או פוגעת
ואם בלי כוונה מישהו נפגע מדברים שכתבתי - סליחה!

גמר חתימה טובה לכולם
שתהיה שנה של גאולה, כפשוטו!

• הוסף לסימניות
הן דבר שעשיתי על עצמי או על אחרים, הן אותם הידועים לי, והן אותם שאינן ידועים לי...
בּבכלהן אתחרטנא בהון מעיקרא, ושואל ומבקש אני סליחה מיושבי הפורום, באם פגעתי חלילה וחס בשוגג או במזיד, בעייפות מה, או בעירנות רבה... וכו' וכו'...

והעיקר שתהיה לכולנו גמר חתימה טובה! ושנזכה לחזות עוד ביום כיפורים זה בסדר העבודה של כהן גדול בבית המקדש השלישי, בירושלים עיר הקודש תיכף ומיד ממש!

• הוסף לסימניות
ההודעות הכפולות, לפחות ננצל זאת:

כאן המקום גם להודות, להלל ולשבח, את החברים היקרים שעושים לילות (וימים) לעזור זה לזה; באחדות רעים, במאור מקלדת, ובנתינה ללא גבול.

קבלו את תודתי, והערכתי הצנועה.

• הוסף לסימניות
גמר חתימה טובה
ואבקש גם אני מחילה וכפרה ממי שנפגע מלשוני או יותר נכון מידיי
בין במילה רעה, בין בתגובה לא טובה ובין בגזלה וכו..............

אוהב ישראל אם אתה כרגע רואה הודעה זו, אבקש מעל גבי הפורום את סליחתך מאשכול רע שהיה ביננו פעם
אשמח אם תגיב שסלחת לעוונינו

תודה מיוחדת לכל חברי פרוג באשר הם
על עזרה ופרגון מכל הלב
על סיוע בלימוד וכו וכו
וכמובן תודה מיוחדת להנהלת פרוג מש' דיקמן היקרים על ה....כ....ל....

• הוסף לסימניות
מבקשת סליחה ומחילה אם פגעתי במישהו,
ומאחלת למנהלים היקרים, לחברי פרוג ולכל עם ישראל-
גמר חתימה טובה!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לבקשת הסליחה.
סליחה מכל מי שנפגע ממני, בכוונה ובלי כוונה.
שיהיה לנו ולכל עם ישראל גמר חתימה טובה!

• הוסף לסימניות
גם אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע על ידי (מקווה שלא)
על כל דבר שאמרתי כתבתי ומישהו נפגע מזה

אני מוחל לכולם (לא שאני זוכר על מה אבל שיהיה)
אין עליכם פרוגיסטים אתם קובעים את רמת הפורום והיא ממש גבוהה
גמר חתימה טובה לכולם

• הוסף לסימניות
סליחה מעומק הלב אם אמרתי מילה לא במקום או שלא הובנתי כראוי....סליחההה וגמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
סליחה על פגיעה, עלבון או כל כאב של יהודי יקר.
וגמח"ט לכולם.

קבצים מצורפים

• לתקן.jpg
    KB 114.6 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה