דרוש מידע גמ"ח בגדים מחו"ל בירושלים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
:D:D:D
בניגוד לדעה הרווחת-
מיליונר לא נמדד בכסף....
ב"ה אני באמת מרגישה מליונרית במה שיש לי (וזה לא בזכות משכורת המינימום שלי והמלגה מהכולל...;))

• הוסף לסימניות
מזדהה איתך לחלוטין... גם לי זה קרה.
ניסיתי קומה מינוס אחת, והגעתי לחניון...
לא ברור הסיפור.
אני הגעתי לגמח בשערי העיר לפני כחודש, שאלתי בקבלה איפה הגמח, הם לא ידעו להגיד לי,
המבנה הוא גדול, נאבדתי שם לא מצאתי כזה גמח,
ופשוט הלכתי.....

• הוסף לסימניות
זה באמת בחניון, נראה לי בקומה מינוס 5
עד שאת מוצאת את החנות פורחת לך הנשמה... שקט של בית קברות... בתוך חניון חשוך :)
לא יודעת כמה זה שווה ללכת לשם
יש מעט מאד בגדים חדשים לילדים וכל השאר משומש.
החדשים מתחיל מ-20 לבגד והמשומש מתחיל מ- 5 או 10 לא זוכרת בדיוק

• הוסף לסימניות
הגמ"ח בשערי העיר נמצא ב5-, נכנסים בכניסה הראשית והולכים למעליות הפנימיות (בסוף).
זה גמ"ח טוב עם מחירים קצת גבוהים אבל מאוד מסודר שם.

• הוסף לסימניות
ישהי יודעת כבר משהו על הגמח ? יש משהו בשם בוטיק מה זה ?

• הוסף לסימניות
מינדי גם מוכרת פאות קאסטם מדהימות בחצי מחיר. ממליצה מאוד מאוד.

יש לי זכוי אצלה של 1000 שח מי שיכולה לעזור לי להתפטר ממנו אשמח
לשלם לי ולהשתמש בזיכוי שלי

• הוסף לסימניות
גם בצפניה
וגם קצת למטה יותר

קבצים מצורפים

• מודעה בניינים על התלושים.pdf
    KB 318.6 · צפיות: 118

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה