גמ"ח בגדים

• הוסף לסימניות
מי יכול להמליץ על גמ"ח לבגדים יד שניה בירושלים?

ידוע לי שיש רשימות שלמות במדור הגמ"חים שבספר הטלפונים, אבל הייתי מעוניינת ב"המלצה אישית". אני מעוניינת למסור בגדים מחברות מצויינות ובמצב מצויין, ולדעת בלב שקט שהם אמנם ישמשו מישהו.

גם שמעתי, שישנם גמחי"ם בהם מתקנים תיקונים קלים לבגדים שצריכים טיפול לפני מסירה.
מי מכיר, מי יודע?

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח ליבי בבית ישראל.
ממוין ומסודר. תענוג לתת שם.
משפחות מכובדות מאד נעזרות בו.

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל מוסרת לגמ"ח של פראנק במאה שערים. הם בדרך כלל ממיינים ומכבסים את הבגדים.
המספר של הגמח הוא 02-582-9182
בהצלחה! ותזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על עוד גמ"חים חוץ ממה שצוין כאן?
מישהו יודע על גמ"ח ברמות למסירת בגדים?

• הוסף לסימניות
ובבני ברק מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
ברח' פנים מאירות 2 בירושלים, אפשר למסור בגדים עד ר"ח ניסן

• הוסף לסימניות
בירושלים יש גמ"ח גדול, מסודר ונח ברחוב ישא ברכה.
ברמות יש - יד לתינוק - אונגוואר 805
ועוד אחד - מסודר ומקסים ברח' רביבים 26.

• הוסף לסימניות
האם יש גמ"ח שקונה בגדים במחיר סמלי? (בגדים חדשים שלא בשימוש)

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את יד חדוה
ואני השנה שמתי את השמט'ס שכבר לא היו ראויים גם ללכת לגמח במחזור בגדים(יש הרבה כאלו עכשיו בכל בני ברק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה