דרוש מידע "גמ"ח הקהילות" מי מכיר?

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח חדש בשם "גמח הקהילות" שזה קשור לגמ"ח המרכזי
והם נותנים הלוואות לכאלה שיש להם ילדים גדולים מגיל 3

מי אחראי על זה ואיפה משיגים אותם?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מתחרה לגמ"ח המרכזי, בדברים כאלו כדאי לבדוק היתכנות כלכלית בטחונות וערבויות- שלא יעלמו עם הכסף,
ואולי @הגמ"ח המרכזי יחכימינו

• הוסף לסימניות
ביררתי שזה גם קשור לגרג"י לוי ר"י באר התורה

• הוסף לסימניות
גם גמ"ח הקהילות אכן נמצא תחת נשיאותו והכוונתו של הגאון רבי גבריאל יוסף לוי שליט"א, אך אין לו שום קשר לגמ"ח המרכזי.
אני מכיר היטב את הנפשות הפועלות בגמ"ח הקהילות, ואכן מדובר באנשים רציניים ושקולים, אברכים ת"ח ויראי שמים שהקימו את הגמ"ח כדי לאפשר הלוואות בשעת הצורך כמו לטיפולים רפואיים, עיכובים משמעותיים במשכורת, הרחבות בניה ועוד ולאו דוקא לנישואי ילדים.
ההגיון שמאחורי הפעילות הוא שלפעמים הלוואה בזמן הנכון עם פריסה מסודרת לפי היכולות של הלווה יכולה למנוע כניסה לבוץ כלכלי, מה שקורה פעמים רבות אחרי עיכוב של חודשים במשכורת או הוצאות גדולות בלתי צפויות.

איני קשור כלל לגמ"ח ולפעילותו מעבר להיכרות אישית עם מקימיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מי למען השם??
רבותיהם יודעים כמה חילול השם, כמה חולים לא מגיעים לבתי חולים בזמן?
עינינו ראו ולא זר - אמבולנסים מחכים לעבור והם לא נותנים(!)
רוצחי נפשות!!

מי מגדולי ישראל יצא לעמוד בכבישים ומתעמת עם נשים ועם כוחות משטרה???

מרן הרב שך זצ"ל
מרן הגרי"ש זצ"ל
מרן הגרע"י זצ"ל
מרן הגרש"ז זצ"ל

כמה ביטול תורה הם מייצרים בהפגנות הללו?
רבנים גדולים היום בדרכם לשיעור תורה בבית הכנסת מוסאיוף לאלפים ורבבות דרך הלווין בכל העולם התעכבו ונחסרו.
ממי יבקשו סליחה אותם מפגינים??

על מה ולמה?
למה שולחיהם לא עומדים איתם ברחובות קריה וזועקים בגרון ניחר שטויות והבלים כמותם??

הגיע הזמן להפסיק עם הדרך הנלוזה והטיפשית הזו.
היא לא מועילה. היא מבזה את אותם "בחורי ישיבות" שבאמת יושבים ועוסקים בתורה בפלפולא דאורייתא לאסוקי שמעתתא אליבא דהלכתא.
להם באמת אין בעולמם אלא ד' אמות של הלכה ואינם מחפשים אקש'ן ותעסוקה.
עליהם גאוותינו ולא על אותם דמתקרו חרדים ובכך מבזים את התורה ולומדיה.

מי התיר לבחורי ישיבה צעירים שלא מבינים מימינם ומשמאלם להכנס לבנינים ולבתים של אנשי ציבור ולפתוח את פי האתון שלהם ולבזות את האשה וילדיה לעיני כל ישראל??
את זה הרבנים גם התירו??

לזרוק אבנים, להשחית רכוש ציבורי ופרטי.

גזל!!!! לא ניתן להשבה! למי ישיב, את מה ישיב, את הזמן, את הפח לעיריה???

למה לא קמים ומתאספים ומוקיעים את ההתנהגות הזו??

איזה חינוך אנחנו רוצים לחנך את ילדינו, לצאת ולהפגין?

וכי אותם חבר'ה מופרעים יצאו תלמידי חכמים?

אמא יקרה!! כך את רוצה לראות את ילדייך, זועקים ברחובות, נרטבים ונאסרים תחת זאת שישבו ויעסקו בתורה??

הלזאת פיללנו?
הלזאת מיללנו?
על זה את מבקשת בהדלקת נרות שבת?

מקווה מאוד שהאשכול לא ירד לטמיון הנשיה..
ברור לי שיש דעות שונות ולא כולם מסכימים עם האמור,
אבל לפחות נשמור על שיח מכבד כאן בפורום.

בברכה,
אב כאוב ומתיסר למען כבוד שמים!!
אני רוצה להעלות נקודה שפתאום 'קפצה' לי.

כאשר בחור ספרדי מישיבה בפריפריה נוסע הביתה כי לא חש בטוב, והמשטרה הצבאית מופיעה באותו לילה בביתו. זה לא ולא קרה במקרה, נכון?

נניח שמו בישראל: יהודה בן זקן.

נניח רגע לשאלה המקוממת לכשעצמה למה נטפלים דווקא לספרדים, ונתמקד בשאלה הבאה: איך הם ידעו? מי גילה להם שבליל י"ד כסליו אפשר לתפוס עריק פלוני בכתובת הוריו??

יש 2 אפשרויות בסך הכל.

1. איכון סלולרי על כל המוגדרים עריקים
  2. רשת עניפה של משתפ"ים

נפרק את זה רגע לבנה אחרי לבנה, אוקיי?

אם יש איכון – האם לכל בחור ישיבה יש קו סלולרי על שמו? אני די בטוח שלא. אז המשמעות היא שהם צריכים להשיג רשומות של כל בעלי הקווים במשפחה, נגיד למשפחה בן זקן מנתיבות יש 10 קווים. ואז לאכן את כולם, ולבודד אחד מהם שנמצא בקביעות במשך ימים ארוכים באותה נקודה, ואז בהצלבה עם מערכות מידע אחרות יודעים שהכתובת X בבני ברק היא ישיבה כלשהי. שם לומד כנראה העריק "שלהם" – יהודה ני"ו.

מסקנה?

עריק יהודה בן זקן משוייך למס' סלולרי 05555555 שרשום על שם האבא, אליעזר בן זקן. ואז כאשר המספר הנ"ל פתאום מגיע לילה לבית הוריו – הגייסים יכולים להתנפל.

מה שמעלה את השאלה הבאה...

עד כמה זה חוקי, למען ה'?

נגיד נגיד שהמשטרה הצבאית ביקה אישור מגלי בהרב מיארה שאישרה בחפץ לב לבצע איכון אחר מס' סלולרי הרשום על שם יהודה בן זקן. העריק. אני מניח שהוגשה בקשה רוחבית כזו ואושרה בחיוך גדול.

אבל איזה פעלול חוקי יכול לגרום לאישור לעשות איכון סלולרי אחרי מס' של האבא? אליעזר? מבחינת החוק הוא אזרח שומר חוק, שבנו בן ה 18 לא ברשותו.

חשבתם על זה?

ובוא ניגע באפשרות השניה. ב'.

כדי שבחור מישיבת כסא רחמים או כל ישיבה אחרת, יסכים להיות חלאת המין האנושי ולדווח לגייסים על כל בן ישיבה שנוסע להוריו, הוא צריך להיות יצור מאוד מריר, מאוד אוהב כסף, ומישהו שקל לשכנע אותו לעשות את העבודה שלו. להלשין.

אז אם הייתי רכז שטח בשב"כ, הייתי מפעיל חמ"ל עם כמה עשרות בני תורה לשעבר, שמכרו את נשמתם לשטן, והם 'מדובבים' בחורי ישיבה תמימים, חלשים, בכל ישיבה ספרדית, נותנים להם כמה מאות שקלים על כל פיסת מידע, ומבטיחים להם שלא יקרה שום רע לכל בחור שהם ילשינו עליו.

אוקיי?

אבל זו אפשרות לא סבירה. כי כדי להפעיל רשת כזו צריך המון כוח אדם מאוד ספציפי. אנשים שמכירים את השפה, הז'רגון של בני התורה הספרדים, ויכולים להפעיל עליהם לחצים פסיכולוגיים חכמים, ולהפוך אותם למשת"פים.

כמה חבר'ה כאלו יש? כנראה בודדים. אז הצבא צריך לאתר כמה עשרות כאלו, שמוכשרים בשכנוע, לתת להם כלים וכסף ולסייע להם במערך שלם וענף להשיג משת"פים בכל ישיבה ספרדית...

זה לא מחזיק, כי מתישהו מישהו יישבר, הלב היהודי יכה בו, והוא יספר לרב של הישיבה שהוא בתפקיד כזה וכזה – והרשת כולה תיחשף וכולם יהיו זהירים.

אז מה כן קורה פה? (עשו לי חסד ואל תיכנסו לפוליטיקה פנים חרדית, זה לא מעניין אותי)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה