גמ"ח השכרת שמלות לאירוע- משפחת שרון בבית וגן

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להשיג אותם כבר המון זמן, ללא הצלחה.
אנחנו רוצים לשכור בערך 10 שמלות.

אתם יודעים אם יש להם תמונות של כל הדגמים והמידות?
אולי מישהי כאן השכירה מהם ויש לה תמונה של אחד מהדגמים?

אשמח לכל עזרה!

• הוסף לסימניות
שרון: 02-6432082
צריך להתקשר ולהזמין תור ביום שני ושלישי בערב בין 21:00 ל- 23:00.

• הוסף לסימניות
להתקשר בימים אלו או שהתור בימים אלו?

• הוסף לסימניות
לאיזה גילאים את צריכה את השמלות?
מכירה משהי שיש להם 16 שמלות לילדות, צבעי בורדו שחור.
מתאים לך?

• הוסף לסימניות
אני צריכה ממידה 4 עד 14 או 16.
בערך 10 שמלות
יכול להיות שכמה מהם אני צריכה באותה המידה. (נגיד מידה 6/8 אצטרך כנראה לפחות 3 שמלות)
כמה עולה השכרה?

• הוסף לסימניות
יש מישהי שלקחה מהגמ"ח שלהם שמלות?
אני מחפשת תמונות של הדגמים.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גמ"ח השכרת שמלות לילדות ונערות במחירים סבירים באזור ירושלים, בית שמש מודיעין וביתר

• הוסף לסימניות
מקפיצה---
יש פרטים מעודכנים ליצירת קשר?

• הוסף לסימניות
הייתי שם שבוע שעבר
יש להם מבחר מאוד גדול ויפה שווה לבוא

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה